Gość Addriano Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Cześć Tak ja w temecie moj najlepszy model dokonal dzisiaj samoulotnienia Fakt ten został udokumentowany. Niestety miałem pod ręką tylko komórke wiec jakość kipska ale widzać o co chodzi Samoulotnienie modelu Nie myślałem ze bede sie tak cieszył a jednak Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 No piekny model a jak lata moje gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Tylko uważaj na przeciągnięcia :mrgreen: Model jeszcze nie dotarty to i psikusy może robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Model jeszcze nie dotarty to i psikusy może robić Kilka dni wszystko się ładnie wytrymuje i będzie latał że go nie zdogonią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 No tak lada moment lato, to i nowe podwozie tez będzie mile widziane (2 kółka +2 mniejsze z przekładnia zębata zwaną potocznie rowerkiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 (2 kółka +2 mniejsze z przekładnia zębata zwaną potocznie rowerkiem) jak znam modelarza co robił ten model to do napedu przekładni zębatej posłuży jakiś 22 centymetrowy benzynowy dwutakcik :twisted: Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Najlepszy model mojego synka /wg mnie coś najlepszego, co mu się do tej pory w całym jego 33 letnim życiu udało zrobić/ jest praktycznie dokumentowany cyfrowo dzień po dniu, natomiast takie "ulotnienie" zadziało się na moich oczach, niejako przy moim bezpośrednim udziale, bo to ja go prowadząc za rączkę, w pewnej chwili wyzwoliłem na wolność. I samemu pomaszerował, jak ten model na wstępie. Moje gratulacje tak udanego modelu i radzę: pilnie obserwuj "każde coś nowego" w zachowaniach i działaniu synka, bo to jest to najpiękniejsze w rozwoju dziecka, a pózniej się to zapomina i dopiero obserwując wnuka widać, jaki człowiek był głupi nie dokumentując czy też niezbyt uważnie obserwując rozwój własnego potomka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Marku dokumentacja jest na bierząco ale tylko fotograficzna mam 2 komplety akumulatorów do cyfrówki a i tak moja zona zuzywa je w taki tempie ze nawet modelarską ładowarka niekiedy nie nadążam ich ładowac Potem co jakieś 3-4 miesiące siadamy wybieramy 70-100 zdjęć które dajemy do wykonania odbitek a reszta jest archiwizowana na DVD. Niewiem czy młodemu kiedyś starczy cierpliwości zeby to wszystko obejrzeć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Adrian Gratulujemy Tobie udanego modelu oraz życzymy większej ilości podobnych :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Adrian gratulacje, ja też czekam z wielką niecierpliwością aż mój model wystartuje. Narazie tylko kołuje na czterech, ale za to jak szybko. Dokumentacja robiona non stop, w granicach ok 1000 zdjęć na miesiąc. Ta kaczuszka na kieszonce nie jest żadną odznaką przynależności partyjnej, czy też poglądów politycznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Tomek piekny model ani sie obejrzysz jak wystartuje. Pozatym odnosze silne wrażenie ze model starsznie przypomina modelarza Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Pozatym odnosze silne wrażenie ze model starsznie przypomina modelarza No powiedzmy że "to było z dobrej formy robione" hehehe. Żeby nie było że to nie syn modelarza : Żeby było jeszcze weselej na imie też ma Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Ostatnie zdjęcie jest the best :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.