Skocz do zawartości

Moj najlepszy model sam sie dzis ulotnił

Gość Addriano

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Addriano
Opublikowano

Cześć

Tak ja w temecie moj najlepszy model dokonal dzisiaj samoulotnienia ;) Fakt ten został udokumentowany. Niestety miałem pod ręką tylko komórke wiec jakość kipska ale widzać o co chodzi ;)

Samoulotnienie modelu :D

Nie myślałem ze bede sie tak cieszył a jednak :D

Pozdrawiam

Opublikowano
Model jeszcze nie dotarty to i psikusy może robić :D

Kilka dni wszystko się ładnie wytrymuje i będzie latał że go nie zdogonią :)

Opublikowano

No tak lada moment lato, to i nowe podwozie tez będzie mile widziane

(2 kółka +2 mniejsze z przekładnia zębata zwaną potocznie rowerkiem) :D

Gość Addriano
Opublikowano
(2 kółka +2 mniejsze z przekładnia zębata zwaną potocznie rowerkiem) :D

jak znam modelarza co robił ten model to do napedu przekładni zębatej posłuży jakiś 22 centymetrowy benzynowy dwutakcik :twisted:

Pozdrówka

Opublikowano

Najlepszy model mojego synka /wg mnie coś najlepszego, co mu się do tej pory w całym jego 33 letnim życiu udało zrobić/ jest praktycznie dokumentowany cyfrowo dzień po dniu, natomiast takie "ulotnienie" zadziało się na moich oczach, niejako przy moim bezpośrednim udziale, bo to ja go prowadząc za rączkę, w pewnej chwili wyzwoliłem na wolność. :D I samemu pomaszerował, jak ten model na wstępie.

Moje gratulacje tak udanego modelu i radzę: pilnie obserwuj "każde coś nowego" w zachowaniach i działaniu synka, bo to jest to najpiękniejsze w rozwoju dziecka, a pózniej się to zapomina i dopiero obserwując wnuka widać, jaki człowiek był głupi nie dokumentując czy też niezbyt uważnie obserwując rozwój własnego potomka.

Gość Addriano
Opublikowano

Marku dokumentacja jest na bierząco ale tylko fotograficzna mam 2 komplety akumulatorów do cyfrówki a i tak moja zona zuzywa je w taki tempie ze nawet modelarską ładowarka niekiedy nie nadążam ich ładowac ;) Potem co jakieś 3-4 miesiące siadamy wybieramy 70-100 zdjęć które dajemy do wykonania odbitek a reszta jest archiwizowana na DVD. Niewiem czy młodemu kiedyś starczy cierpliwości zeby to wszystko obejrzeć ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Adrian gratulacje, ja też czekam z wielką niecierpliwością aż mój model wystartuje.

Narazie tylko kołuje na czterech, ale za to jak szybko.

Dokumentacja robiona non stop, w granicach ok 1000 zdjęć na miesiąc.

p9.jpg

Ta kaczuszka na kieszonce nie jest żadną odznaką przynależności partyjnej, czy też poglądów politycznych :)

Gość Addriano
Opublikowano

Tomek piekny model ani sie obejrzysz jak wystartuje. Pozatym odnosze silne wrażenie ze model starsznie przypomina modelarza ;)

Pozdrawiam

Opublikowano
Pozatym odnosze silne wrażenie ze model starsznie przypomina modelarza

No powiedzmy że "to było z dobrej formy robione" hehehe.

Żeby nie było że to nie syn modelarza :

p14.jpg

p15.jpg

Żeby było jeszcze weselej na imie też ma Tomasz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.