dp Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Mam pytanie do bardziej oblatanych Kolegów, czy silnik Webra 15ccm z rurą rezonansową da sobie radę z tym modelem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=664038282&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. Przynajmniej na oblot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Oblot tego modelu był na Saito 100 więc możliwe że i Webra 15ccm da rade, tylko nie wiem jak zamocujesz w tym rurę :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ja obecnie przymierzam się do zakupu silnika do modelu 1700mm rozp.Waga coś koło 4kg. Zostały mi Webra 15ccm i ASP FS 120ar czterotakt. Mimo wszystko skłaniałbym się ku Webrze.Poczytaj parametry tego silnika,jesli są prawdą, to moc jest niesamowita a z rurą na pewno jeszcze lepsza.Myślę,że ta 15ccm na tą wagę z tą mocą starczy.Choćby na początek do wlatania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 15tki z rurą dają rade od biedy nawet a modelach F3A 2m ciag jest wtedy 1 : 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.