ertman_176 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Piotr jakie masz wyposażenie ?? Jaki silnik jakie serwa i jaki regielek ?? Może ci wyciał bym mustanga/spitfiera z depronu 6mm albo jakąś cesne ze styro i depronu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 mam silnik łoooo taki http://nastik.pl/silnik-bezszczotkowy-a2210s-p-238.html no i do niego regler DYNAM 25A dwa śmigła 10x47 chyba? :scratch: ładowarkę LiPoli no i dwa ogniwa Li pol bo były trzy, ale jedno spuchło :evil: , aha i jeszcze cztery serwa małe też DYNAM wszystko razem miało dwa loty, no i po prostu jest jak nowe, mój tel 668387535 aha !!! moje gg 9015619 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ja bym chcial bardzo cessne ze styro i depronu Mozesz cos wiecej napisac o niej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 nie nie bawię się w depron ja latam trochę większymi modelami z takimi silnikami jak ZDZ50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 jak coś takiego wygląda czy to deski latające czy z kadłubami pełnymi??? może bym podziałał w tym kierunku. Ten silnik ma 900 gr ciągu więc musi być spory model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.