Piotr Konopka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Witam wszystkich bywalców tego Forum :!: No proszę - wreszcie jakaś żyjąca alternatywa dla forum PWM, które aczkolwiek znakomite, to boryka się z trudnościami technicznymi (pewnie kasa na transfer niestety...) i przeglądanie go w godznach szczytu wlecze się okrutnie. Dwa słowa o mojej działalności modelarskiej - mieszkam pod Poznaniem, latam głównie na podpoznańskich Bednarach oraz czasami na jeziorze w Wągrowcu. Modele rozmaite - nie brzydzę się ani prądem ani metanolem 8) Szczególnie pociąga mnie to co ma więcej jak jeden silnik i nie ogranicza się tylko do latania Więcej informacji znajdziecie na mojej stronie www.
Patryk Urban Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 No Witam ! Od dawna czekałem aż pan się tu pojawi
Tomek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 A no staramy się tu jak można aby sporo się tu działo . Witaj!
motyl Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 a KrycholRC mówił że w Poznaniu jest tylko on i pan ze sklepu A jednak sa i inni modelarze Pozdrawiam
arti61 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Witam kolegę modelarza. Teraz ide zrobić sobie małą czarną i zajżę na Twoją stronę Artur
Piotr Konopka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 a KrycholRC mówił że w Poznaniu jest tylko on i pan ze sklepu A jednak sa i inni modelarze Eeee tam - Krychol jest ... hmmm ... specyficzny :mrgreen: Muszę tu poczytać, czy w końcu jakiś samolot mu poleciał A modelarzy jest u nas sporo, tyle że większość lata na lotnisku aeroklubowym w Kobylnicy (Ligowiec) - to jest bliżej Poznania niż Bednary. Natomiast mnie jest bliżej na Bednary.
Piotr Konopka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Nie nie - ale pisał trochę na forum PWM albo na preclu i o ile pamiętam to codziennie miał 100 pomysłów na nowy samolot. A jakoś nie pamiętam, żeby chociaż jeden z tych 100 pomysłów poleciał :wink:
motyl Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 To poczytaj http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=1372 http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=679
Piotr Konopka Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Nooooo - Krychol jak żywy Ale muszę przyznać, że postępy są - lot na wysokości 30 metrów i tylko 3 kółka wyrwane. Wychodzi po 10 metrów na kółko :idea:
Tomek Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Żeby chłopak się choć trochę zaczął słuchać to nie było by tak źle . Niestety wędruje on swoją mroczną drogą "Krzycho-wiecznego łowcy pomysłów" ;D
Piotr Konopka Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 No cóż - młodzi teraz szybcy są... Szybciej robią niż myślą :mrgreen:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.