young Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Sekwencja podłączenia ja też dziękuję za tłumaczenie, ułatwiło mi to dzisiejsze działania :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiekpl Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam Ciekaw jestem co wyszlo z reklamacji. Ja kupilem w Hobby City regulator ale w wersji 40 A . Po podlaczeniu silnikow Turingy ( dwoch , 860 Kv i 2200 Kv ) oba szarpaly na malym gazie zas na calym staly. Po podlaczeniu popularnego dzwonka Bm2410 nie mialem zadnego problemu. W koncu regulator padl ( chyba BEC ) , nie podaje napiecia 5 V do zasilania odbiornika zas karta wyswietla zwariowane rzeczy. Mam zamiar zrobic reklamacje i dlatego tez ciekaw jestem co wyszlo z tego wszystkiego w twoim przypadku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Wosiek nie zastanawiaj sie tylko wysylaj na gwarancje. Reklamacje w hobbycity są bezproblemowe - jak dotad nie slyszalem by komus odrzucili. No i tak jak juz koledzy w innym temacie odpisali Ci - jest na tym forum multum informacji odnosnie reklamacji w HT, w jaki sposob sie reklamuje itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 ... Ja kupilem w Hobby City regulator ale w wersji 40 A . Po podlaczeniu silnikow Turingy ( dwoch , 860 Kv i 2200 Kv ) oba szarpaly na malym gazie zas na calym staly. Zmień timing na hard i spróbuj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiekpl Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam Reklamacja juz wyslana zas regulator jest uszkodzony. Podobnie jak karta do programowania.Regulator nie daje napiecia 5 V do zasilania odbiornika ale jak podlacze to napiecie z innego zrodla , wtedy tak .Silnik chodzi ale regulator jest bardzo goracy , podejzewam ze to jest BEC Karta wyswietla zwariowane ustawienia i jest zablokowana. Miedzy innymi ciagle swieci niebieska dioda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.