Gość Anonymous Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ktoś z was sie wybiera ?? http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=14019025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ja się pewnie wybiorę Mam całkiem niedaleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ja sie wybieram, miejmy nadzieje że pogoda dopisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksionc Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 heh ja jestem stałym bywalcem Góraszki ;P w tym roku pojadę do radomia jak nic mi nie wypadnie, już nie mogę się doczekać, uwielbiam pokazy lotnicze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Planuję być, pewnie w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 heh ja jestem stałym bywalcem Góraszki ;P w tym roku pojadę do radomia jak nic mi nie wypadnie, już nie mogę się doczekać, uwielbiam pokazy lotnicze :mrgreen: He he... ja też. Kasa już odłożona, nawet namawiam parę osób z rodziny na wypad :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 może małe spotkanko modelarzy na miejscu ? ;> Ja też prawdopodobnie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Myślę, że dogadamy się na kilka dni przed imprezą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Jak dobrze pójdzie, to i ja może będę...pewnie w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 a ja będe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 nie wiedziałem że trzeba mieć bilet ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 2 dni do imprezy a tu cisza ??????? Wybieram się na dwa dni Robimy jakieś spotkanie ludzi z forum ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jednak będę z ojcem z niedzielę. Nie wiecie może, o której otwierają "wystawy statyczne"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 a ja moze pojade z aeroklubem autokarem na niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 a ja w końcu nie wiem czy bd ;/// Ostatnio model rozbiłem, musze miec kase na naprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 bede w niedziele od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 a ja w końcu nie wiem czy bd ;/// Ostatnio model rozbiłem, musze miec kase na naprawe Teraz to się uczyć trzeba a nie modele naprawiać :mrgreen: A skoro tak, to możesz jechać, póki są wakacje. Ja w Sobotę jadę ze znajomymi i bratem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ja będę w sobotę i w niedziele będę miał jak zapewne wielu z prawdopodobnej 200 tys widowni białe okulary to może ktoś mnie rozpozna To ja dla odmiany bede miał czarne okulary 8) . Będe z kolegami w niedziele od rana , moze ktoś mieszka w pobliżu i bedę miał gdzie zaparkowac auto ? (czekam na propozycje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Hmm...Patrzę na kamery..i widzę, że pogoda nas nie rozpieszcza. Jak myślicie..z powodu pogody zmieni się program? A propos czarnych okularków... 8) Jak będę, to też wezmę czarne.. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Wszystkie prognozy na jutro są dobre. Najważniejsze, że bez deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.