Marcus Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Tak, bez deszczu i w miarę małe zachmurzenie. Chyba pokazy zostaną dziś przerwane, bo tak leje, i kręci wiatrem.... Tak, oby jutro było pogodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 no miejmy nadzieję, bo kawałek do Radomia mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 dzisiaj odwołali na jakiś czas. wiem bo siostra tam jest ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ja też wiem, bo mam internet i oficjalną stronę pokazów. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 ja jutro bedę na 40% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 jutro jestem od rana ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Chyba pokazy zostaną dziś przerwane, bo tak leje, i kręci wiatrem.... Tak, oby jutro było pogodnie Zostały... 15 minut po oficjalnym rozpoczęciu. :cry: Niestety moje plany nie pozwoliły mi wybrać niedzieli na wycieczkę i zostałem z biletem, podobno ważnym jutro i pałatką od AMW, która przemokła po 10 minutach deszczu... Co ja p... jakiego deszczu, jak to był wodospad... :wink: Myślałem o zmianie planów, ale niestety nie mogę. Trzeba czekać znów 2 lata... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ehhh bylem w sobotę .. pogoda niestety nie dopisała ;/ zdjęcia wrzucę wieczorkiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Jak już pewnie wiecie, na pokazach rozbił się Su-27 z Białorusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ten egzemplarz już nie istnieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 To chyba nie ten ponieważ w radomiu podobno rozbiła się starsza wersja jednomiejscowa. (informuje TVP) A nie wiecie co z pilotem/pilotami czy pżezył/pzeżyli ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 z nieoficjalnych info tvn 24 . Dwójka pilotów zginęła .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 To chyba nie ten ponieważ w radomiu podobno rozbiła się starsza wersja jednomiejscowa. (informuje TVP) A nie wiecie co z pilotem/pilotami czy pżezył/pzeżyli ?? To posłuchaj jeszcze TVPINFO, tam ekspert Pan Łuczak produkuje sie mówiąc: starsza wersja jednosilnikowa :crazy: , dwumiejscowa - SU 27... Byłem wczoraj w Radomiu i innego SU 27 nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Dzięki za wiadomość. Na filmie pokazywaym na TVPINFO jest maszyna 2 silnikowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 W radiu słyszałem ze 2 osoby zgineły, jedna osoba to pilot a druga ofiara to przypadkowy człowiek. Nie wiem na ile to jest wiarygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Więc jeszce powinien byc jeden pilot ponieważ było 2 pilotów w maszynie. Widziałem w TV jak siedzą w w samolocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zadna osoba postronna nie ucierpiała . Zginęło dwoch pilotów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 [*][*] dla pilotów Su Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ja nic nie mówiłem. Siedzę w domu :twisted: No tak bez urazy ale nie jednemu ... Dopowiedż sobie reszte. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Odnaleziono jedno ciało pilota. Drugie wciąż jest szukane. Samolot przeciągnął przed katastrofą i zawisł na linii wysokiego napięcia (Polsat News) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.