robraf Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 witam, cos ostatnio próbowalem wyszukac serwerów do grania i nie moze komputer tego zrobic na jakich serwerach gracie ( jesli ktos gra) ? jak mozecie to podajcie IP i hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ja kiedyś grałem masz noSTAMA czy STAMA płate serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 chyba steam przynajmniej tak jest napisane jak odpale cs ( wersja 1.6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Proste pytanie... Masz oryginała czy pirata? Jak pirat to non-steam i takich też serwerów musisz szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Proste pytanie: Kupiłeś czy sciągnołeś ? ;> Ja gram na moim serwie klanowym IP: 91.210.128.125:27025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 To Wy dalej w to gracie? Ja mam orginalke streama, tam wyszukiwanie dziala bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 jakiego streama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 jakiego streama? Literówka? Ja gram na steamie na gun game jakimś(zresztą baaardzo fajny serwer mogę podać jeśli ktoś chce) i na FFA(Strzelnica Wrocław) również serwer bez dzieci neo i dobrze zabezpieczony(pozatym admin często jest więc w razie cheatów kick->ban) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 A mowili... pijłeś... nie jedź. Oczywiscie steam'a. Serwery na ktore od przygody zdaza mi sie wejsc to Mostownia, Toya i KoBa pod ksywą dm, DeathMaker badz |GRU|DeathMaker. Kiedys glownie klanowki i szacuny, ale to bylo jakies 7 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Wejdzicie na stroe pcl.pl są tam różne serwery zaczynając od TP Przez Diablo mod i Zombie a kończąc na DR. Ja najczęściej gram na Zombie i Diablo. Polecam te serwery admin jest prawie zawsze. Ale ostrzegam za przeklnięcie 1 słowem banują odrazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 http://www.kali.net/ kiedyś wpisowe 10$, teraz nie wiem, bo mamy własny serwer ale ta gra na pewno was nie zainteresuje.A na Kali jest wszystko.No prawie. edit : aha, jest trial 31 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 ja mam steama , ale ponad pół roku nie gram bo net działa jakby chciał a nie mógł.. najmniejszy odnotowany ping w ty mstatnim okresie to coś ok 700ms .. a tak to 2000-6000 grałem na cspns.com , a polecam ci fragownie podlasie .. fajni ludzie .. bynajmniej kiedyś byli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 10.10.1.130:27015 oto ip moje serveru ktory chyba stworzylem XD nie jestem pewien czy dziala i kiedy dziala wbijaj ktos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek1996 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 www.fragcs.com.pl Dla ludzi którzy chcą się czegos dowiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.