Skocz do zawartości

Counter strike- serwery ( cs )

robraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, cos ostatnio próbowalem wyszukac serwerów do grania i nie moze komputer tego zrobic

na jakich serwerach gracie ( jesli ktos gra) ? jak mozecie to podajcie IP i hasło

Gość Anonymous
Opublikowano

Ja kiedyś grałem masz noSTAMA czy STAMA płate serwery

Gość miszczu
Opublikowano
jakiego streama?

Literówka?

Ja gram na steamie na gun game jakimś(zresztą baaardzo fajny serwer mogę podać jeśli ktoś chce) i na FFA(Strzelnica Wrocław) również serwer bez dzieci neo i dobrze zabezpieczony(pozatym admin często jest więc w razie cheatów kick->ban)

Opublikowano

A mowili... pijłeś... nie jedź. Oczywiscie steam'a. Serwery na ktore od przygody zdaza mi sie wejsc to Mostownia, Toya i KoBa pod ksywą dm, DeathMaker badz |GRU|DeathMaker. Kiedys glownie klanowki i szacuny, ale to bylo jakies 7 lat temu :)

Opublikowano

Wejdzicie na stroe pcl.pl są tam różne serwery zaczynając od TP Przez Diablo mod i Zombie a kończąc na DR. Ja najczęściej gram na Zombie i Diablo. Polecam te serwery admin jest prawie zawsze. Ale ostrzegam za przeklnięcie 1 słowem banują odrazu.

Opublikowano

ja mam steama , ale ponad pół roku nie gram bo net działa jakby chciał a nie mógł.. najmniejszy odnotowany ping w ty mstatnim okresie to coś ok 700ms .. a tak to 2000-6000 :P

grałem na cspns.com , a polecam ci fragownie podlasie .. fajni ludzie .. bynajmniej kiedyś byli

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

10.10.1.130:27015 oto ip moje serveru ktory chyba stworzylem XD nie jestem pewien czy dziala i kiedy dziala

wbijaj ktos :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.