Jump to content

Counter strike- serwery ( cs )

robraf

Recommended Posts

Posted

witam, cos ostatnio próbowalem wyszukac serwerów do grania i nie moze komputer tego zrobic

na jakich serwerach gracie ( jesli ktos gra) ? jak mozecie to podajcie IP i hasło

Guest Anonymous
Posted

Ja kiedyś grałem masz noSTAMA czy STAMA płate serwery

Posted

To Wy dalej w to gracie?:) Ja mam orginalke streama, tam wyszukiwanie dziala bez problemu :P

Guest miszczu
Posted
jakiego streama?

Literówka?

Ja gram na steamie na gun game jakimś(zresztą baaardzo fajny serwer mogę podać jeśli ktoś chce) i na FFA(Strzelnica Wrocław) również serwer bez dzieci neo i dobrze zabezpieczony(pozatym admin często jest więc w razie cheatów kick->ban)

Posted

A mowili... pijłeś... nie jedź. Oczywiscie steam'a. Serwery na ktore od przygody zdaza mi sie wejsc to Mostownia, Toya i KoBa pod ksywą dm, DeathMaker badz |GRU|DeathMaker. Kiedys glownie klanowki i szacuny, ale to bylo jakies 7 lat temu :)

Posted

Wejdzicie na stroe pcl.pl są tam różne serwery zaczynając od TP Przez Diablo mod i Zombie a kończąc na DR. Ja najczęściej gram na Zombie i Diablo. Polecam te serwery admin jest prawie zawsze. Ale ostrzegam za przeklnięcie 1 słowem banują odrazu.

Posted

http://www.kali.net/

kiedyś wpisowe 10$, teraz nie wiem, bo mamy własny serwer ale ta gra na pewno was nie zainteresuje.A na Kali jest wszystko.No prawie.

edit : aha, jest trial 31 dni.

Posted

ja mam steama , ale ponad pół roku nie gram bo net działa jakby chciał a nie mógł.. najmniejszy odnotowany ping w ty mstatnim okresie to coś ok 700ms .. a tak to 2000-6000 :P

grałem na cspns.com , a polecam ci fragownie podlasie .. fajni ludzie .. bynajmniej kiedyś byli

• 3 weeks later...
Posted

10.10.1.130:27015 oto ip moje serveru ktory chyba stworzylem XD nie jestem pewien czy dziala i kiedy dziala

wbijaj ktos :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.