Grzechu Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 cześć które spraye do elaporu polecacie? Jakieś po 30-40zł puszka odpadają, dla przyszłego studenta trzeba wersji niskobudżetowej :rotfl: w garażu znalazłęm Crafts, trzyma ładne, jak wyginam (owiewkę koła) to nic nie pęka, jedynie próba paznokci zdrapuje. No i gdy nakleję taśmę maskującą (papierową) to schodzi ładnie caly lakier... http://www.spray-motip.pl/?action=produkty&strona=14&id_producer=5&id_category=32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian-str Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Witam. A odtłuściłeś dobrze powierzchnie? Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 http://www.modelemax.pl/index.php?cPath=21_38&sort=1a&page=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Czytałem że te farby do styro pękają na elaporze... może lepiej coś ze zwykłych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Witam. Swojego EG pomalowałem farbami Motip. Są dostępne w niemal każdym sklepie motoryzacyjnym cała paleta barw ( moje modele. hangar adama). Trzymają bardzo dobrze, oczywiście nie ma farby idealnie wytrzymującej warunki eksploatacji. Po dłuższym okresie użytkowania zawsze zostaną jakieś ślady. Rysy, otarcia, odpryski, pęknięcia powłoki ale w każdej chwili możesz to odświeżyć, podmalować. Cena nie jest wygórowana. Malować lepiej dwa razy cienko niż raz grubo( do tego doszedłem doświadczalnie ) Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam . Od wielu lat używam farb w sprayu CRAFTS SPRAY . puszka kosztuje 9,50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 te co odemnie w linku w 1 poście? właśnie takie mam w garażu... nie będę bulił na motipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.