jacek LP Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Ja mam zmienne IP więc jak bede mial więcej czasu to masz tyle glosow ile dam rade włączać i wyłączać połączenie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Hehehe-oddalem głos W przedpokoju stoja 4 takie "kegi" ;P Heineken jest dobry,i stosunkowo tani(50zl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Witam Dobre piwo to Kaper - piwo jasne, o charakterystycznym zbożowo-chlebowym aromacie, pełnym, słodkawym smaku, ciemnobursztynowej barwie i wysokiej zawartości alkoholu. Swoje unikalne cechy Kaper zawdzięcza użyciu 4 gatunków słodu, najwyższej jakości aromatycznego chmielu lubelskiego oraz wyjątkowo długiemu procesowi fermentacji i leżakowania. To właśnie wydłużenie okresu dojrzewania (nawet do jednego roku) warunkowało unikalny smak i wyjątkową moc piw jopejskich, których najlepsze cechy dziś odnajdujemy w piwie Kaper. Długotrwały proces warzenia tego doskonałego piwa wymaga pieczołowitej opieki i odbywa się jedynie małymi partiami. Zawartość Ekstraktu 18blg (porter ma 22blg a Warka Strong lub Lech Mocny 15,1blg). Zawartość alkoholu 8,7%. Obecnie produkuje go Żywiec. http://webtrunki.pl/?k=p&id=1787&kat=oc http://miastokaprow.wp.pl/historia.html?ticaid=18566 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek68 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 No to poszło i ode mnie, na zdrówko :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filonxxxl Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Poszło, na zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Nie mogę teraz zmieniać IP,ale 2 już poszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Na zdrowie :pom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 nowy dzień i nowy ranking ;] 29 ;] moze dziś sie uda sie! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 WITAM POSZŁO NA NOWY DZIEŃ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Klikać, klikać niech sie admin napije :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 2 ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 poszło .. na zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 poszedł następny :pom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Poszło i będzie iść codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 +1 i będzie +1 codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Hehehe-oddalem głos W przedpokoju stoja 4 takie "kegi" ;P Heineken jest dobry,i stosunkowo tani(50zl) co w tym taniego? wychodzi 0,5l za 5zł... a butelka w sklepie to 3,7 (u mnie) zagłosowałem no i apropo heńka, lecę do jaskółki bo mieli tam 8pak + torba na ramię za 23zł bodaj... :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.