Malker Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Nie obraź się, ale zainwestuj w noże bo niektóre elementy wyglądają jak by Ci koza obżarła :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Nie wiem gdzie widzisz zadziory,ale spoko. Pisałem że statecznik poziomy nie oklejony, bo tam widze jedyny zadzior. W sumię podziwiam Cię że na takich fotkach potrafisz zobaczyć zadziory,których nie widać w rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Malker, z tego co widziałem na modelarni to nie zadziory a raczej niedokładnie obcięta taśma. może dlatego takie wrażenie, no może troszke gdzie niegdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 których nie widać w rzeczywistości No niezłe te żarty masz, boki zrywać :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Oj dobra dobra:D chciałem troszke załagodzić, mógłbyś Łukasz to troszke zeszlifować a potem np natarcie z balsy na Statecznik Poziomy przykleić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 To moze i ja się pochwalę swoją funtanką: na szybko narysowałem kilka kresek w CAD, wyciąłem, okleiłem papierem śniadaniowym, pomalowałem farba akrylową, i na chwilę obecna ma się tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dwa skrzydła już są, jak widać bez tego funtanowego rozszerzenia kadłuba na które zabraklo materjału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Funtana ma się tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Kadłub w rzeczywistości tez ma taki g*wniany kolor? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Kolor ma taki jak zawsze czyli taki jak widziałeś na modelarni ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Tak. Bo to przecież 3mm depron (ciemny) oklejony żółtą taśmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 W rzeczywistości jest bardziej żółty, ale taśma prześwituje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 No to i ja pochwalę się swoją funtanką: Latałem spokojnie bo nie chciałem od razu roztrzaskać modelu Wyposażenie: Serwa HXt 900,HXT 500 Pakiet turnigy 1300mah 3s 20c Odbiornik turnigy Regulator turnigy 25A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 U mnie coś tam do przodu: Już coraz bliżej koniec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Proste natarcie? Edga budujesz? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jakie proste ! ;d Jutro strzele fotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek12345 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Konrad65 Czym pokryłeś ten model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Nie rób takich kombinacji z popychaczem kierunku tylko obróć dźwignię :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 a teraz zobaczyłem że tak dziwnie, pewnie się wyczepiła i ktoś włożyl na odwrót ;d (nie ma śrubki jeszcze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Konrad65 Czym pokryłeś ten model? Folią samoprzylepną... Oczywiście taką ciętą z metra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.