Mortez Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Czy wie ktoś jak nazywa się ten utwór ??? Sorry że midi. http://w891.wrzuta.pl/audio/1hi7JSj32cg/co_to_za_muza
milo_upb Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Może być ciężko, bo brzmi jak co drugi utwór disco polo - szczególnie w midi
madrian Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Troszeczkę przypomina zniekształcony refren "Troszeczkę ziemi, troszeczkę słońca" - Eleni... ale chyba nie to.
Mortez Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 Kurcze fajny utworek Disco Polo a nie mogę go posłuchać w original version. help !!!
hubert_tata Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Kurzce fajny utworek Disco Polo a nie mogę go posłuchać w original version. help !!! W oczekiwaniu na rozwiązanie tego kłopotu, poszperaj na stronach o znanym festiwalu rockowym w Twojej okolicy. Może tam znajdziesz jakąś nową "nutę", która ci się spodoba.
tom000 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Przecież wszystkie utwory disco polo maja ten sam rytm i melodię więc co za różnica jaki tytuł? :twisted:
Mortez Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 Przecież wszystkie utwory disco polo maja ten sam rytm i melodię więc co za różnica jaki tytuł? :twisted: No z jednej strony tak ale ta akurat dobrze w ucho wpada A co do festiwalu to nie lubię tego typu muzyki
Nergal Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 W życiu zawsze jest odwrotnie. Ja słucham "szarpidrutów" wszelkiej maści a mieszkam w polskiej stolicy disco z pola. Może się zamienimy mieszkaniami? ;D
Mortez Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 W życiu zawsze jest odwrotnie. Ja słucham "szarpidrutów" wszelkiej maści a mieszkam w polskiej stolicy disco z pola. No rzeczywiście nigdy nie jest tak jak byśmy chcieli . :wink:
diem Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 A jedliscie kiedys wodzionka? Tak mi sie skojarzylo z ta melodią. Śpiewają po ichniejszemu wiec tekst moze sprawic klopoty http://www.youtube.com/watch?v=J0IrijaS0Jg
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Łoch Diem, Diem.......Po ichniejszymu abo po naszymu ? Gańba Cie je ? - Jorguś
diem Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 No wiys ty co. Zle mi sie napisalo, chciolzech sie zintegrowac z reszta
MiQ27 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Chopoki, mocie kaj jako oficyjalno, jak by to pedzieć po polsku "Wykładnia transkrypcji gwary śląskiej w słowie pisanym" ?
KaliN Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Wodzionka .... Oglądałem ten filmik juz ze 3 lata temu i chodziłem z kuzynem i śpiewaliśmy
Mortez Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 Jeśli znalazł by się ktoś ,kto zna ten utwór to proszę o podanie tytułu bo jest on bardzo mi potrzebny !!!!
diem Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Mortez kichej to, posuchej se wodzionki. Miq ciynzko sie tak po naszymu pisze. Przydolby sie jakis silesia.translate.google
paniol2005 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 diem - jo Cie prosza , niy gupyj :rotfl:
Nergal Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Mortez a może literatura bydzie lepszo? Pan Hilary Loto, tyro pan Hilary, do dekla mu piere Bo kajś ten boroczek posioł swoi brele. Szuko w galotach, kabot obmacuje, Przewraco szczewiki, psińco znajduje. Bajzel w szranku i w byfyju Tera leci do antryju. "kurde" - woło - "kurde bele! Ktoś mi rombnoł moi brele!" Wywraco leżanka i pod nią filuje, Borok sie wnerwio, gnatow już nie czuje. Sztucho w kachloku, kopie w kredynsie, Glaca spocona, caly się trzynsie. Pieroński brele na amyn kajś wcisnyło Za oknym już downo blank sie sciymniło Do zrzadla oroz zaglondo Hilary- Aż mu po puklu przefurgły ciary. Spoziyro na kichol, po łebie sie puko, Bo znejdly sie brele - te, co tak ich szukoł. Czy to ni ma gańba? - Powiydzcie sami, Mieć brele na nosie a szukać pod ryczkami. ;D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.