Mortez Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Czy wie ktoś jak nazywa się ten utwór ??? Sorry że midi. http://w891.wrzuta.pl/audio/1hi7JSj32cg/co_to_za_muza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo_upb Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Może być ciężko, bo brzmi jak co drugi utwór disco polo - szczególnie w midi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Troszeczkę przypomina zniekształcony refren "Troszeczkę ziemi, troszeczkę słońca" - Eleni... ale chyba nie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Kurcze fajny utworek Disco Polo a nie mogę go posłuchać w original version. help !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Kurzce fajny utworek Disco Polo a nie mogę go posłuchać w original version. help !!! W oczekiwaniu na rozwiązanie tego kłopotu, poszperaj na stronach o znanym festiwalu rockowym w Twojej okolicy. Może tam znajdziesz jakąś nową "nutę", która ci się spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Przecież wszystkie utwory disco polo maja ten sam rytm i melodię więc co za różnica jaki tytuł? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Przecież wszystkie utwory disco polo maja ten sam rytm i melodię więc co za różnica jaki tytuł? :twisted: No z jednej strony tak ale ta akurat dobrze w ucho wpada A co do festiwalu to nie lubię tego typu muzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 W życiu zawsze jest odwrotnie. Ja słucham "szarpidrutów" wszelkiej maści a mieszkam w polskiej stolicy disco z pola. Może się zamienimy mieszkaniami? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 W życiu zawsze jest odwrotnie. Ja słucham "szarpidrutów" wszelkiej maści a mieszkam w polskiej stolicy disco z pola. No rzeczywiście nigdy nie jest tak jak byśmy chcieli . :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 A jedliscie kiedys wodzionka? Tak mi sie skojarzylo z ta melodią. Śpiewają po ichniejszemu wiec tekst moze sprawic klopoty http://www.youtube.com/watch?v=J0IrijaS0Jg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Łoch Diem, Diem.......Po ichniejszymu abo po naszymu ? Gańba Cie je ? - Jorguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 No wiys ty co. Zle mi sie napisalo, chciolzech sie zintegrowac z reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Chopoki, mocie kaj jako oficyjalno, jak by to pedzieć po polsku "Wykładnia transkrypcji gwary śląskiej w słowie pisanym" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ja tam wszystko rozumiem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Wodzionka .... Oglądałem ten filmik juz ze 3 lata temu i chodziłem z kuzynem i śpiewaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Jeśli znalazł by się ktoś ,kto zna ten utwór to proszę o podanie tytułu bo jest on bardzo mi potrzebny !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Mortez kichej to, posuchej se wodzionki. Miq ciynzko sie tak po naszymu pisze. Przydolby sie jakis silesia.translate.google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 diem - jo Cie prosza , niy gupyj :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Mortez a może literatura bydzie lepszo? Pan Hilary Loto, tyro pan Hilary, do dekla mu piere Bo kajś ten boroczek posioł swoi brele. Szuko w galotach, kabot obmacuje, Przewraco szczewiki, psińco znajduje. Bajzel w szranku i w byfyju Tera leci do antryju. "kurde" - woło - "kurde bele! Ktoś mi rombnoł moi brele!" Wywraco leżanka i pod nią filuje, Borok sie wnerwio, gnatow już nie czuje. Sztucho w kachloku, kopie w kredynsie, Glaca spocona, caly się trzynsie. Pieroński brele na amyn kajś wcisnyło Za oknym już downo blank sie sciymniło Do zrzadla oroz zaglondo Hilary- Aż mu po puklu przefurgły ciary. Spoziyro na kichol, po łebie sie puko, Bo znejdly sie brele - te, co tak ich szukoł. Czy to ni ma gańba? - Powiydzcie sami, Mieć brele na nosie a szukać pod ryczkami. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Zrobiles błąd. Mowi sie "znodły sie bryle" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.