Skocz do zawartości

JR PCM9X II Potrzebna instrukcja

Lech Mirkiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,pilnie potrzebujemy takiej instrukcji ,najlepiej po polsku. Wszystkie linki na tym forum nie działają więc jeśli już ktoś ma taką instrukcję to proszę o pomoc. z góry dziękuję. Pozdrawiam Lech

Opublikowano

NIe wiem czy to pomoże - Tutaj jest w wersji heli (ang), poszukam jeszcze u siebie , czy nie mam i dam Ci znać.

Edit; przykro mi nie mam w lapie, poszukam jeszcze w firmie. Dziwne, bo instr PL była na stronie wimarexu, ale sprawdzałem i nie ładuje :roll:

Opublikowano

Dzięki bubu 2 angielską wersję już mam .Gregoorr, niestety polski link nie chce się otworzyć, pewnie wszyscy ciągną z wimarexu a tam też nie działa. Może masz ten plik?

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam, chciałbym odświeżyć temat, mam ten sam problem. Wszystko co znalazłem w necie czy na forum to nie chodzi lub nie jest w naszym języku, a np. domena wimarex.pl na której chyba była polska instrukcja do PCM9X II jest do sprzedania... Będę wdzięczny za pomoc w zdobyciu polskiej instrukcji obsługo do nadajnika JR PCM9X II.Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.