Lotczik Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam. Może i ja dołożę coś od siebie w tym dziale. http://odsiebie.com/pokaz/3295772---151e.html Miejsce - Stęszew koło Poznania ( dokładniej wioska Witobel). Graniczą tablica w tablicę. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Rafale w wersji rozpoznawczej widze Też zapodam filmik z okolicy, lotnisko "za Selgrosem" w Łodzi. Myśle ze jak aparat patrzy do przodu to jest fajniej ogolnie (niz jak na bok) jednak tu umieścilem w poblizu SC i stad widac kawal modelu. Jak umieszczacie aparaty w swoich TS ? Niby mozna akum dac na tyl za skrzydlo (na tasme) i aparat na przod ale czy model wtedy bedzie stabilny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ja u siebie (w easy starze) kamerke też zawsze daje do przodu skierowaną, taki filmy bardziej mi sie podobają A co do akku to przesuwam je do tyłu tyle żeby SC sie nie zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 To ja też coś od siebie pokaże. Jakość marna, bo z telefonu , ale zawsze .Jak by się przyjrzeć uważnie to widać coś jakby skrzydło modelu a za nim wirujący deszcz pixeli O_o .Dziwne, nie? http://www.youtube.com/watch?v=fwsVbfZDWfo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper20 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Kolego ULF widzę ,że się gnieździsz na boisku TKKF ,a w Kobylnicy mamy lotnisko aeroklubowe także zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Wiem, że mamy, nawet mam ubezpieczenie zapłacone .Tylko nie zawsze jest się z kim zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.