Gość kotecek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nasz najlepszy pilot własnego wychowu Danio, dostał właśnie od taty taki samolocik (tak na ok. około 1,5m):
robintom Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Modelarnia działa czy na skobel bo ucichło?
AntekS Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 Jest lato to nie ma modelarni, ale my latamy. Wczoraj oblatałem z Giuliem swoją Citabrię z EPP, połamaliśmy przy tym dwa śmigła .
saint Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam, może troszkę nie w tym dziale, ale mam pytanie, Czy można latać na tej zielonej hałdzie w Pszowie co ja ją widzę z Rydułtów ? Jutro chciałbym oblatać małego 2-płata i zastanawiam się czy tam można wzbić się ?
Szwarc Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Osobiście nigdy tam nie latałem, ale wiem że koledzy z Pszowa w tej okolicy latają, np. Kol "Mounter" z Forum FPV. Pozdrawiam
saint Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Dotarłem wczoraj do Pszowa, miejsce super na szybowce, latałem 15 min (zimno i późno) z dojazdem był mały problem bo nie mogłem trafić, spalinówki nie udało się oblatać, może w piątek 11/11/11 udasię jak pogoda dopisze.. Pozdrawiam Modelarzy z okolic. Ps. Mam zebrane trochę planów modelarskich w wersji elektronicznej. link.: http://www.4shared.com/folder/30xXglLX/modele_RC.html
mounter Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Osobiście nigdy tam nie latałem, ale wiem że koledzy z Pszowa w tej okolicy latają, np. Kol "Mounter" z Forum FPV. Pozdrawiam zgadza się, to moje ulubione miejsce do latania "zaa płotem", idealne wręcz do lotów FPV ;-) można wyjechać na górę samochodem z jednej strony, z tym że trzeba przy tym uważać by sobie czegoś nie pourywać... :roll: Zapraszamy wszystkich chętnych do czynnego udziału w lotach na hali w MOSiR w Radlinie. My latamy podczas zajęć na modelarni w Radlinie i po zajęciach, czyli popołudniu w piątek od 16 do 21. My mamy wynajęcie hali bezpłatne, normalnie kosztuje to chyba 54 zł za godzinę. jak tylko poskładam sobie lekki model na halę, możliwe że wpadnę pośmigać
AntekS Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Tera na modelarni budujemy halówki .
pawel66 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Tera Ja wiem że Pszów to mała miejscowość ale oszczędź mi ...
Jano Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 No ale przecież" tera" to po śląsku jest smoła poza tym zapomniał dopisać zet.problem niewielki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.