k3m0t Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Krótko: kupiłem przedmiot od użytkownika Allegro - pieniądze wpłacone, przedmiot doszedł po 2 tygodniach, w stanie.. na pewno nie nowym (jak było zapewnione w aukcji). Konto zawieszone - 40 negatywów w jeden dzień! Numer telefonu w allegro - brak (jak i odpowiedzi na e-mail), a więc, gdzie mógłbym dostać taki numer (znam ulice, oraz nazwisko koleszki). Ewentualnie, jeśli ktoś jest z Tarnowa i mógłby Mi sprawdzić nr. telefonu, byłbym bardzo wdzięczny! Wink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 http://ksiazka-telefoniczna.com/index.php?reset=yes&page=number_search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3m0t Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Hm numeru telefonu Ja osobiście nie posiadam, dlatego szukam człowieka, który może Mi sprawdzić w książce telefonicznej, jeśli Mu podam nazwisko, oraz adres (ulice), koleszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 to może to link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3m0t Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 to może tolink Nie chce odnaleźć. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 tu jest dialogu:link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3m0t Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 To też nie działa ;/. Próbowałem wpisywać Swoje dane i nadal nic nie wyszukało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Dzielnicowy da ci pelne namiary na klienta, wystarczy ze zlozysz zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa.... :rotfl: A teraz powaznie, jak cie nabil w butelke na konkretne pieniadze, to wogole sie nie wachaj, od razu do dzielnicowego, i wydrukuj sobie opis aukcji, jako dowod rzeczowy. Chociaz na poczatek, bo potem to oni sami sobie z archiwum wezma. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłosić na Policję i kontaktować się z Allegro w tej sprawie. Aukcje są ubezpieczone i można próbować odzyskać pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Co do szukania numeru telefonu to wpisz nazwisko z koncowka zenska- u mnie telefon jest zarejestrowany na mame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.