k3m0t Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Krótko: kupiłem przedmiot od użytkownika Allegro - pieniądze wpłacone, przedmiot doszedł po 2 tygodniach, w stanie.. na pewno nie nowym (jak było zapewnione w aukcji). Konto zawieszone - 40 negatywów w jeden dzień! Numer telefonu w allegro - brak (jak i odpowiedzi na e-mail), a więc, gdzie mógłbym dostać taki numer (znam ulice, oraz nazwisko koleszki). Ewentualnie, jeśli ktoś jest z Tarnowa i mógłby Mi sprawdzić nr. telefonu, byłbym bardzo wdzięczny! Wink
ertman_176 Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 http://ksiazka-telefoniczna.com/index.php?reset=yes&page=number_search
k3m0t Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Opublikowano 11 Lipca 2009 Hm numeru telefonu Ja osobiście nie posiadam, dlatego szukam człowieka, który może Mi sprawdzić w książce telefonicznej, jeśli Mu podam nazwisko, oraz adres (ulice), koleszki.
k3m0t Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Opublikowano 11 Lipca 2009 to może tolink Nie chce odnaleźć. ;(
k3m0t Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Opublikowano 11 Lipca 2009 To też nie działa ;/. Próbowałem wpisywać Swoje dane i nadal nic nie wyszukało.
baxter12 Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Dzielnicowy da ci pelne namiary na klienta, wystarczy ze zlozysz zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa.... :rotfl: A teraz powaznie, jak cie nabil w butelke na konkretne pieniadze, to wogole sie nie wachaj, od razu do dzielnicowego, i wydrukuj sobie opis aukcji, jako dowod rzeczowy. Chociaz na poczatek, bo potem to oni sami sobie z archiwum wezma. Baxter
marcin133 Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłosić na Policję i kontaktować się z Allegro w tej sprawie. Aukcje są ubezpieczone i można próbować odzyskać pieniądze.
Boogie Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Co do szukania numeru telefonu to wpisz nazwisko z koncowka zenska- u mnie telefon jest zarejestrowany na mame
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.