Skocz do zawartości

Pomoc przy aparaturze

KacperK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy zbudowałem model szybowca i czas najwyższy kupić aparature robię to jak najniższym kosztem. Nie znam się na elektronice zbyt bardzo i proszę o waszą pomoc a więc http://allegro.pl/item681664925_aparatura_6_kan_co_pilot_bmi_nowka_full_zestaw.html Czy do tego zestawu potrzebuje jeszcze cos dokupić? myślę że 3 serwa puki co mi starczą. Natomiast w zestawie nie widze kwarców czy mam je dokupić? czy poprostu ich nie zauważyłem. Prosił bym o wasze zdanie na temat tego zestawu z góry dziękuję. I prosze o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Po pierwsze, aparatury nie kupujemy "jak najniższym kosztem". Kupujemy tańsze serwa, gorsze silniczki, mniejsze pakiety, ale na aparaturze nie oszczędzamy, bo od niej zależy los naszego modelu i całego wyposażenia. Nawet jeśli trzeba pół roku jeść czerstwy chleb i popijać wodą ze źródełka, to staramy się odłożyć jak najwięcej i kupić za to najlepsze co można. Bardzo łatwo wydać pieniądze.

W przypadku tej aparatury, praktycznie nie ma żadnych informacji w opisach. Nie podane są nawet funkcje programowe, co może oznaczać, że jest to po prostu złom.

Poczytaj uważnie tematy o wyborze pierwszej aparatury i szukaj okazji. Nawet używana, ale dobrej klasy i sprawdzona aparaturka będzie lepsza niż okazyjnie kupione "niewiadomoco".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.