Kwasiu Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ja też byłem w tym roku w Łebie :wink: Masz pierwszego kibica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Tak to właśnie tam, ale ludzie strasznie poniszczyli te samoloty, zwłaszcza antka :crazy: Dobra koniec OT :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Jeśli to w czymś Ci pomoże , to posiadam skany "Halnego" z Małego Modelarza. Zawsze można coś z tych siatek wykorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Robert, czy jest to dla Ciebie problemem, aby wstawiać zdjęcia normalnych rozmiarów. Sam chyba stwierdzasz, że na miniaturkach niewiele widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Miniaturki zawsze mozna kliknac i powiekszyc - pamietajmy, ze nie wszyscy maja szybkie lacza Kawal dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 A dlaczego nie wrzucasz, przez darmowy imagesheck.us ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Niesterty na forum bedę wrzucał tylko miniaturki ze wzgledu na wyczerpywanie transferu na fotosiku póki co zapłaciłem za dodatkowy transfer. Zrób porządek na koncie i wywal stare, niepotrzebne zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.