Drako_27 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Witam Mam pytanie użyłem kleju do śrub niebieskiego żeby uniknąć odkręcania sie podczas wibracji no i się troszkę zdziwiłem bo nie moge teraz odkręcić mocowania piasty silnika śruby są na imbus czy macie jakieś patenty żeby to jakoś ruszyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 może na gorąco da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Loctide puszcza przy ok. 120 - 135*C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Tak jak pisze adrian. Nagrzewaj mocniejszą lutownicą (dość długo). I odkręcaj gorące, przy stygnięciu znów łapie. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.