Łukasz K. Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam!Nie interesuje sie bardzo smiglowcami,chociaz mam jeden picoza jezeli to mozna nazwac helikopterem.Wiem ile kosztuje lama e-sky teraz w granciach 400zl.A ja znalazlem taka: http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=160&products_id=2721 .Nie chce jej kupowac tylko widze ze tutaj na forum duzo osob chce kupic "lame" z allegro za 170 zl.Mowia ze nie maja kasy na e-sky,a wiec moze ta bedzie ok? Sami powiedzcie. POZDRAWIAM ŁUKASZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzradek Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Wygląda na to, że to kopia LAMY. Ta sama konstrukcja, więc powinna działać podobnie. Pytanie tylko o dostępnośc części zamiennych (nie tylko łopat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Moim zdaniem teraz lame kupic za 150 zl...no moze za 200zl.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Z tego co kiedyś pamiętam, to jest to model podobny tylko zewnętrznie. Mechanizm napędowy nieco się różni i części od Lamy nie pasują. Do 200zł nowej Lamy nie kupisz. W czasach taniego dolara, cena do chodziła do 250zł. Dzisiejsze ceny to wynik wyższego kursu. A z podróbkami uważaj. Lama i tak ledwo spełnia wymagania jakościowe za te 400zł. Model o połowę tańszy po prostu nie będzie dobry. Zwykle tyle kosztują "lepsze" zabawki, udające modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.