Patryk Sokol Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 W końcu udało mi się zgrać ten model z aparatem i efekty są takie: No i filmik: Swoją drogą zwróćcie uwagę na wyrzut... Tak się rzuca po dłuższej przerwie w lataniu DLG, a następnie dorwaniu się do modelu i rzucaniu przez 3 dni po kilka godzin dziennie. Po prostu siły już nie miałem :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Niestety poprzednie skrzydła zdekapitował mi rowerzysta, więc musiałem stworzyć nowe. Wyszły mi tak: No i mają najnowszy "ficzer" , czyli full ergonomiczny kołek do rzutu: Waga w tym stanie - 105g Niemniej, skrzydła tak ładnie wyszly, że nowy kadłub będę musiał dorobić, bo ten stary jest za brzydki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Niestety poprzednie skrzydła zdekapitował mi rowerzysta, O.O Unicestwiłeś go piłą łańcuchową, czy gołymi rękami ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Chciałem rozwiesić go po okolicznych drzewach, ale mi dziad uciekł... (dla nieznających sytuacji: Stałem w korku skuterem, jadąc na lotnisko, kiedy obok mnie przejeżdżał rowerzysta. Chyba chciał zobaczyć co ja tam na skuterze wiozę, więc chwycił ręką końcówkę, ale jak chwycił to puścił dopiero jak strzeliło skrzydło. W sumie jeszcze nie widziałem, żeby ktoś tak rowerem przyśpieszał, jak ta menda wtedy.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 O.o Ja bym za nim jechał do skutku i chyba zrobił bym niemałą krzywdę tej mendzie ,jak to delikatnie powiedziałeś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.