Marcin Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Namawiany przez Motyla w koncu tutaj sie pojawiłem A teraz do rzeczy - bedziecie pewnie opieprzać itp ale ja sie i tak juz nie dam zmienić Zamowilem u Stośka Diablo 3D. Wpakuje mu tam na razie ASP 52II S i zbiornik 300 ml. Serwa - 2x hs 422, 2xhs 321 czy jakos tak no i cos na gaz pojdzie. Ewentualnie na wysokosc Tower Pro 6kg. Jak dorwe model w swoje łapy to wrzuce foty i w ogole. Na RC Groups widzialem przypadek jak gosciowi po 3 locie pekl ster wysokosci (statecznik) - mysle, czy na etapie budowy nie zamotnowac zastrzałów albo nie wpuscic węglowego pręta w ten statecznik. Bede myslal jak go dostane Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 ja w moim Sharku mam wegiel 3mm wpuszczony w poziomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Albo możesz zastosować odciągi z linek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stosiek Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Serwa - 2x hs 422, 2xhs 321 czy jakos tak no i cos na gaz pojdzie. Ewentualnie na wysokosc Tower Pro 6kg. Marcin. nie zamontujesz bo koszyki na serwa sa pod serwa klasy mini. Idealnie pasują tam serwa wielkości HS-81 i jeżeli przyjdzie ci do głowy wsadzenie większych to musiałbyś powiększyć otwory na serwa a niestety nie ma tam tyle "drzewa". Serwa nie miałyby się czego trzymać. Zweryfikuj więc swoje plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Zweryfikuj więc swoje plany. Albo przygotuj się na troche roboty PS. Cześć wreszcie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Nieźle, nieźle, czyli to to "sobie kupiłeś"? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 No nie kupilem - po rozmowie ze Stoskiem stwierdzilismy, ze jednak robie dalej madmana a kase za diablo przeznacze potem na 4takt najprawdopodobniej. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Czyli jest nieźle nie tylko ja tak Stośkowi mące szyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Czyli jest nieźle nie tylko ja tak Stośkowi mące szyki No ale mam takie małe poczucie winy hihi, moze jednak kiedys wroce do tematu Diablo. Jak na razie meczylem dzis Decathlona - porażka przy starcie wariuje jak glupi, wiec nawet nie ja nim latałem - chyba pojdzie do sprzedania. Jeszcze sie musze zdecydować czy z silnikiem czy bez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 wariuje jak glupi, tzn ?? taki szybki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Ciezko przy starcie utrzymac jeden kierunek - lubi skrecac w prawo. Kumpel podejrzewa zly sklon silnika, bo w locie tez bokiem lekko leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.