mnich Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Witam Czy ma ktoś silnik 0s-max'a 55ax . Chcę zastosować takiego do fun fly'a i zastanawiam się na jakim śmigle będzie miał najlepszy ciąg. Robił już ktoś takie testy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Czesc Ja mam os maxa 55ax. Jeszcze nie dotarty. Na razie kupilem smiglo 12x7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 zastosuj śmigło APC 12,25 X 3,75 świetnie się nadaje do tego typu modeli i nie jest drogie, a jest do tego celu najlepsze http://nastik.pl/smiglo-1225x375-diablotin-p-620.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 ja takie smiglo zakladalem do 52, typowo funowe, ale na docieranie chyba troche za duze obroty na nim wykreci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.