Adam.P Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam! wszystkich na Forum przede wszystkim Moderatorów ! za ich czas i cierpliwość! szczególnie dla początkujących (zielonych :? ). Na imię mam Adam, mam 24lata pochodzę ze Śląska, obecnie mieszkam w Niemczech koło Monachium. Modelarstwem interesuje się od jakiegoś dłuższego czasu ale dopiero niedawno zacząłem robić coś w tym kierunku. W najbliższym czasie mam zamiar zakupić mój pierwszy model !!! i mam nadzieje że będę mógł zawsze liczyć na waszą fachową pomoc! i wyrozumiałość za ew. pomyłki :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Adam.P, witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witamy . Jeśli można doradzić i jeżeli jeszcze nie latałeś - zacznij od ES lub EG Pro Multiplexa. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Cześć, Adam.P, jeden z nielicznych który przywitał się z tymi niedobrymi moderatorami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Hej Adamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.