Misiekk Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam wszystkich na forum! Nazywam się Michał Kołodziej i mieszkam w Lublinie. Modelarstwem zajmuje się odkąd pamiętam ale jakoś tak wyszło że jeszcze dotąd nie zbudowałem nic sensownego. Mam nadzieję że szybko się to zmieni gdyż niedawno zacząłem budowę Extrim’a 3D z Artexu. N tym zakończę swoje interview. Pozdrawiam wszystkich Michał PS: Z góry przepraszam, że piszę dopiero teraz ale jakoś tak nie miałem pomysłu jak to napisać :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Wita na forum i powodzenia w budowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witamy . Powodzenia w budowie Extrima :wink: Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.