radeon Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam serdecznie, no późno, ale jetem i tu. Mieszkam w Bolesławcu nazywam się Radek.Lotnictwem interesuję się od dziecka. Zanim "wzbiłem swój" pierwszy model w powietrze i zabiłem pierwszego kreta robiłem redukcję. Jako dziecko chciałem być astronautą, mam nadzieje, że nim jeszcze zostanę, kiedyś(jak zdrowie pozwoli i ruskie) Lubię majsterkować nad życie, czasami z latania nie jestem zadowolony, ale jak przyjdę do domu to mnie adrenalina rozp...piera gdy tylko śrubokręciki i nożyki biorę do ręki, a tańczą mi one samiutkie w dłoniach Interesuję się : mechaniką samochodową, sztuką, lotnictwem,boxem, szachami i niemam czasu na moje wszystkie hobby. Mam dwoje dzieci i czy będą chciały czy nie, będą modelami latały :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witamy . Astronautą to nie ale pilotem to chciałem zostać no i zostałem pilotem-RC :wink: . Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 i niemam czasu na moje wszystkie hobby Chinczycy maja takie powiedzenie - jak masz za malo czasu to wstan godzine wczesniej Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.