gawron89 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Witam! Zauważyłem ze w niektórych modelach szybowców oraz samolotów również kabiny pilota są wyklejone takim delikatnym materiałem podobnym do skaju, albo tapicerki materiałowej, bardzo ładnie to wygląda. Czy ktoś wie gdzie takie coś można dostać lub może macie jakieś inne ciekawe sposoby na wyklejenie kabiny pilota? Prosiłbym o fotki jak ktoś ma ! Pozdrawiam! Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron89 Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 znów nikt mi nie pomoże?;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 znów nikt mi nie pomoże?;/ A moze nikt nie wie? Nie bierzesz tego pod uwagę? Pozatym daj ludziom czas a nie 24h . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareq Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Proponuję poszukać starej damskiej torebki. Często na zewnątrz jest bardzo miękki skaj lub skóra. Poptyaj w rodzinie. Na pewno coś się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Albo technika budowy dioram. Czyli klej i pył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.