MironRC Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 kefir jak sprawdzałeś zasięg Twojej aparatury?
MironRC Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Panowie posiadacze Dx6i: Postępując według instrukcji, w opcji RANGE CHECK, oddalam sie od modelu sprawdzam zasięg a tam :ass: nie działa poprawnie, co może być nie tak? odbiornik AR6200.
Ładziak Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zamiast malować :ass: może byś opisał, co znaczy "nie działa poprawnie"?
MironRC Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 :oops: tzn, że w odległości ok 30 m z wciśniętym przyciskiem TRENER model nie reaguje (reaguje po ok 15-20 m) Mam pękniętą odbudowę anteny, sama antena jest ok. Zamówiłem nową - może to jest przyczyną.
Andych Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 MironRC, tego że antena jest OK. nie możesz stwierdzić dopóki nie dostaniesz się do końcówki. Możesz zdjąć jeszcze ten ostatni człon gunki, zobacz jak to wygląda na zdjęciu, które umieściłem, jest on wklejony, ale bez problemu da się przekręcić, a potem już ładnie schodzi. Jest prawdopodobne, że jak złamałeś ten plastik to mogłeś pociągnąć tulejkę i nawet zerwać końcówkę anteny, chociaż tulejka siedzi dalej, jest mocno przylutowana do ekranu i to puściłoby ostatnie.
kefir Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Długość tej antenki od tego dławika to o ile się nie mylę 3,1mm tyle jest dla 2,4GHz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.