ertman_176 Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Musze sie pochwalic moim ostatnim dziełem Modelik ma SP$%^&* górna czesc kadłuba ale to wina zlego trymowania maszynki Czekam na depron i węgle CZy przypomina wam to coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Katana jak się patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 wina zlego trymowania maszynki Masz CNC do styro ?? sterowane masz kolumny niezależnie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 4 niezależne osie TAk to katana - teraz poluje na biały depron - moze bartek zdradzisz mi gdzie go kupic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 No no Ert, zazdroszczę maszynki Co do depronu, to powiedz mi gdzie szukałeś bo mowiąc OBI czy CASTORAMA to pewnie już tam byłeś. A biały depron ostatnio widziałem u mnie w CASTORAMIE 6 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 JA do najbliższego obi mam 60km Szukam po necie depronu - jakiegoś składu budowlanego etc. ale nie moge znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 http://www.ogrzewanie-podlogowe.com/depron.php Moze byc?? Czy moze juz tam byles?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Kurczaki szukałem tego sklepu właśnie Tutaj fotki dla smaku Modelik ma 696mm rozpietości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 i to jest właśnie piękne!!!!!!!!!!!!!!! swoje śmieci i swój samolot. CZEKAMY na oblot, jedna rzecz trzeba było przedłużyć nieco kadłub o wiele fajniej jest zrobić na tym zawis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 ert myśler że próbka modelu mnie sięgnie w zime musze mieć kilkla szoków do latania na strychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Narazie zostawiam modelik jak jest - wyjdzie w praniu Teraz pytanie do Benów - jak długi macie pręt weglowy w skrzydle i jaka ma rozpietość oraz to samo w stateczniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 w stateczniku nie ma pręta jest tylko pręt w sterze i prawie na całej długości steru. W skrzydle jest jeden pręt pojako zawias i wzmocnienie na spływie po całej długości skrzydła, a drugi jako dżwigar 50cm przy rozpiętości 88cm sciągnij to ci się wiele wyjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Odciałem Lotki i chciałem sie zabrać za zawiasy ale wychodzi że mam za mały bowden - ten cieńszy i niemam czym tego zastapic - prace wstrzymane MAcie jakiś pomysł zastepczy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Ja mam, zawiasy z tasmy, a usztywnienia skrzydla z preta weglowego na natarciu i zastrzalow (tez weglowych) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Dzisiaj posiedziałem dłużej - efekty niżej Skrzydłą niedoklejone jeszcze ale dla zmyły moze być Jeszcze nie waży 50 g + 30 silnik + 15 regulator bo lzejszego chyba narazie nie kupie +15/36g serwa - niewiem jak z kasą bede stał - 4 serwa +40g Akku 640x2 +Odbiornik 10g +10g pierdoły Grubo Poniżej 200g z dużym EQ Z lekkim ponizej 150g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Serwa wystarcza 3 przeciez - na lotki jedno a nie 2. Nie badz taki optymista co do wagi:) kabelki, popychacze, klejenie itp, to na koniec dopiero wazy swoje:) Zwaz gotowy do lotu model i daj znac, zycze sukcesow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Wiem ze 3 wystarcza ale ja lubie mieć 4 - wtedy wszystko ładnie kompem ustawiasz a nie drucikami A co do wagi to i tak na szybkiego model zbudowany do testów - wstawiam poprawki do modelu w AC na bierzaco - wyszło mi tylko 5 błedów narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 zapomniełes o dźwigarze zastrzaałach i wzmocnieniu natarci a:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Wszystkie wegielki na mniejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Wszystko "elegancko" złożone oblatane i do małej poprawki ... Jak model zaciaga silnikiem w góre to daje silnik {skłon} bardziej w dół :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.