Skocz do zawartości

KATANA

ertman_176

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No no Ert, zazdroszczę maszynki :) Co do depronu, to powiedz mi gdzie szukałeś bo mowiąc OBI czy CASTORAMA to pewnie już tam byłeś. A biały depron ostatnio widziałem u mnie w CASTORAMIE 6 mm.

Opublikowano

i to jest właśnie piękne!!!!!!!!!!!!!!! swoje śmieci i swój samolot. CZEKAMY na oblot, jedna rzecz trzeba było przedłużyć nieco kadłub o wiele fajniej jest zrobić na tym zawis

Opublikowano

Dzisiaj posiedziałem dłużej - efekty niżej

484k0ud.jpg

4996akk.jpg

Skrzydłą niedoklejone jeszcze ale dla zmyły moze być :P

Jeszcze nie waży 50 g

+ 30 silnik

+ 15 regulator bo lzejszego chyba narazie nie kupie

+15/36g serwa - niewiem jak z kasą bede stał - 4 serwa

+40g Akku 640x2

+Odbiornik 10g

+10g pierdoły

Grubo Poniżej 200g z dużym EQ Z lekkim ponizej 150g

Opublikowano

Serwa wystarcza 3 przeciez - na lotki jedno a nie 2. Nie badz taki optymista co do wagi:) kabelki, popychacze, klejenie itp, to na koniec dopiero wazy swoje:) Zwaz gotowy do lotu model i daj znac, zycze sukcesow!

Opublikowano

Wiem ze 3 wystarcza ale ja lubie mieć 4 - wtedy wszystko ładnie kompem ustawiasz a nie drucikami

A co do wagi to i tak na szybkiego model zbudowany do testów - wstawiam poprawki do modelu w AC na bierzaco - wyszło mi tylko 5 błedów narazie

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.