piotr Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 no i się doczekałem, :cheers: mam w końcu upragnionego ZDZ, miała być 40-tka, ale uznałem że nadmiar mocy zawsze się przyda, no i mam 50-tkę. Dziś zacząłem przerabiać cały swój model dwupłata, ściąłem całą górną powierzchnię kadłuba, łącznie z kabiną, został tylko ster kierunku. Znalazłem gdzieś w gratach kupioną rok temu kabinkę od EXTRY 300 i ją zaadoptowałem, postaram się zrobić foty i zamieścić- już mi się podoba . uzbroję go w nowe wyposażenie i dam na ster wysokości 2 serwa, no i chyba zrobię mu maskę ........... To będzie kolejny experyment, a tak wogóle to rozrysowałem ULTIMATE i już go zmieniam wizualnie, ten też będzie pod ten silnik 50-tkę, ale będę go robił z laminatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 zaraz się przekonamy .......... MOTYL:Pozwoliłem sobie troszke poedytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 nic z tego, ale jak kto chce to niech patrzy,pozdrowienia wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Poniewasz dajesz linki do strony z obrazkami ,a nie do samych obrazkow to wyrzuc "[/img]" .Kazdy sobie kliknie w link i mu sie strona otwoerzy. Model wyglada super . .Zreszt coraz bardziej mi sie podobaja 2-platy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 dzięki dzięki, jeśli trzeba jakiejś rady w tym temacie to walcie jak w dym, nawet na GG 9015619, dla wiadomości to latałem tym czymś na silniku 40 cm, a obecnie to siedzi tam ZDZ 50 no i go przerabiam, takrze będzie miał nowy IMAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Czołem Piotrze! Zrób tak, jak radzi Ci Tomek. Będzie prościej pooglądać Twoje foty. W prawym górnym rogu swego wpisu masz okienko "zmień". Wejdz tam i pousuwaj te img. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 tak też zrobiłem dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 No super "ptaszydło" Piotrze! Co to za silnik do tego doczepiłeś? Nie ma to jak dwupłaty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 tylko się nie śmiejcie, ale ten silnik to nic innego jak chinol od Stośka http://nastik.pl/silnik-benzynowy-40cm-spe40z-p-29.html jest świetny, na początek zabawy z benzyniakami i w dobrej cenie, a co ciekawe to ma całkiem dobre parametry. Na śmigle BAMBULA 20X8 to ma prawie 9 kg siągu statycznego i waży niewiele więcej niż 26 MVVS z łożem, idealnie się nadaje do takich modeli jak ten i do górnopłatów, :shock: kto wieży bądź nie :shock: ale ten mój dwupłat :shock: waży 7,5 kg, a z tym silnikiem 3 metry rozbiegu i model już w powietrzu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 załamka , zacząłem te remonty modelu i mam go dość :x :x a jeszcze pooglądałem na zdjęciach inne modele i :?: żywot tego modelu stanął pod znakiem zapytania :?: :scratch: rozrysowałem model ULTIMATE i mi się on tak podoba uhmmmmmmmm nie mam weny uhmmmmmmmm , ludzie macie jakieś ciekawe plany modeli sportowych typu SU 26 lub PITTSA a może ultimate, może być CHALENGER ???? :thumleft: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.