sokol Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam. Jest to moj pierwszy post wiec chciałbym sie przywitać. Od razu przejdę do pytania. Może (a raczej na pewno) jest ono głupie, jakie wymiary ma śmigło oznaczone 10" x 6? Chciałbym zakupić śmigła do mojego modelu, ale nie wiem jakie. Prosze o pomoc. Z góry dzieki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Pierwsza liczba to średnica śmigła w calach a druga to skok tez w calach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Pytanie nie jest głupie, tyle ze nie zawiera ważnych informacji. Powiedz, jaki silnik, jaki model, wage.... Wtedy mozna cos podpowiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 jest ono głupie, jakie wymiary ma śmigło oznaczone 10" x 6? Jacqubes, a co tu ma silnik wspólnego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam. Jest to moj pierwszy post wiec chciałbym sie przywitać. Od razu przejdę do pytania. Może (a raczej na pewno) jest ono głupie, jakie wymiary ma śmigło oznaczone 10" x 6? Chciałbym zakupić śmigła do mojego modelu, ale nie wiem jakie. Prosze o pomoc. Z góry dzieki za odpowiedzi. motyl pewnie o to chodziło bo śmigło wybiera sie do silnika a nie do modelu :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 akie wymiary ma śmigło oznaczone 10" x 6? Chciałbym zakupić śmigła do mojego modelu, ale nie wiem jakie. No to sobie motyl przeczytaj to, to Cie uświadomi, ze jednak śilnik ma dużo wspólnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Od razu przejdę do pytania. Może (a raczej na pewno) jest ono głupie, jakie wymiary ma śmigło oznaczone 10" x 6?to nawet jak wskazuje autor jest pytaniem i z punktu widzenia języka polskiego też jest pytaniem. Chciałbym zakupić śmigła do mojego modelu, ale nie wiem jakie. To zwykłe stwierdzenie:) Szkoda bic piane, ale dopóki nie beda precyzowane dokładnie pytania i tematy dopóty będą głupie odpowiedzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 motyl pewnie o to chodziło bo śmigło wybiera sie do silnika a nie do modelu :roll: Naprawde ?? o ja głupi :oops: :oops: muślałem ze wazna jest predkość strumienia zaśmigłowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Dzieki za odpowiedzi. Jest to praktycznie zabawka nie samolot, ale jezeli to na coś przerobie to zastanowie sie nad porzadnym modelem. Jeszcze raz dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.