mammuth Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 http://robotbirds.com/catalog/product_info.php?products_id=1818 :shock:
MiQ27 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 I przy okazji jeden z mniejszych. Fajna stronka, znalazłem ją jakiś czas temu. Mają chyba sporo sprzętu "mikro".
madrian Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 http://robotbirds.com/catalog/product_info.php?products_id=1818 :shock: Na gwiazdkę widziałem je w "Oszołomie"... cenili je na 120 PLN-ów. :? Nawet się zastanawiałem nad zakupem. A tu proszę... Okazja.
michalpllc Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 czy ktoś ma zamiar go zamawiać z okolic warszawy ???? i ile kosztuje przesyła ???? bo jestem chętny ale nie wiem czy koszty transportu nie wyjdą o wiele więcej niż samolot
MiQ27 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 http://robotbirds.com/catalog/shipping.php Pewnie wyjdą, ale napisz do nich i zapytaj.
krzysiek-666 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 czy ktoś ma zamiar go zamawiać z okolic warszawy ???? i ile kosztuje przesyła ???? bo jestem chętny ale nie wiem czy koszty transportu nie wyjdą o wiele więcej niż samolot mogę się podpiąć do zamówienia , ze względu na brak czasu jednak tylko podpiąć a nie organizować , o ile oczywiście koszty wyjdą jakieś ludzkie
baxter12 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Koszt wysylki 5,50, jest podany, wystarczy sie zalogowac. baxter Edit: Jak doszedłem do PayPala to cena wyszła ok. 62 złote polskie, z dostawą do domu.
diem Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Chyba nie myslicie ze to lata? U nas na lotnisku modelarz kupil synkowi (ok. 5lat) model dwusilnikowy z silverita, rekord to z 20s w powietrzu, zasieg aparatury 5m ale zabawy ma duzo
mammuth Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 U nas na lotnisku modelarz kupil synkowi (ok. 5lat) model dwusilnikowy z silverita, rekord to z 20s Przesada - latalem tym - moze super nie jest ale zasieg spokojnie 10m ma - jak sie czlowiek wprawi to mozna sie niezle "wyszalec" - co prawda - nudzi sie szybko - ale jako zabawka na deszcz i latanie w ogrodzie - super
diem Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No jak kto lubi to czemu nie, ale jest to typowa zabawka, podobna do piccoz (moj juz wazy 2x wiecej bo sie kurz zebral)
Łukasz1 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 opisałem go jakiś czas temu TU nawet lata na dworze, ale trzeba celowac pilotem w model i musi byc absolutne 0 wiatru. Nawet słucha się steru
jary14 Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 A ja mam zupełnie inne wrażenia niż wy... Te modele nie są takie złe, wiadomo, że nie ma się co cudów spodziewać, ale kółka i ósemki, a nawet przy większej wprawie pętle można nim sobie prze domkiem kręcić. Miałem takiego 2,5 roku i codziennie wieczorem wychodziłem nim polatać przy świetle latarni xD Latałem tak po 20 min na pakiecie, jak się uparłem to na dzień z 3 cykle wylatałem. Moim zdaniem fajna zabawa, z tym wiatrem to też przesada, z niewielkim wiatrem też daje sobie rade. W brew pozorom takimi modelami też trzeba się nauczyć latać... Kiedy jujż się dojdzie co i jak, to naprawdę można się odpręzyć wieczorkiem. Miałem 2,5 roku i mi się zużył... teraz na targach mam zamiar sobie kupić nowego i znowu przez następny okres czasu codziennie go katować
bartek-91 Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 No i stało się, zamówiłem modelik razem z kilkoma serwami hitec'a. Jak przyjdzie to zobaczymy jak spisuje się model za 30zł :twisted:
Hezak Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 bartek-91, Zastanawiam się nad tym zamówieniem, mam pytanie- który rodzaj (koszt)przesyłki wybrałeś;ja nie bardzo rozumiem "ichni" cennik ( a maturę pisałem z rosyjskiego). A w ogóle to znalazłem coś podobnego w https://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9476&Product_Name=Micro_9g_Cessna_Ready_to_Fly tylko że koszt wysyłki wynosi 15 USD a całość wyniesie 87 PLN :roll: .
bartek-91 Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Ja wybrałem tą najdroższą opcję z tym że brałem też troche innych gratów a wymiary paczki wynosiły około 40 x 30 x 30 cm. Po zapłaceniu okazało się że muszę jeszcze dopłacić do przesyłki 2,5 GBP. Myślę że biorąc sam ten model można wybrać opcję "Shipping option- Small Box Kits and Materials" za 5 GBP PS. Paczka doszła dzisiaj i ten samolocik faktycznie lata
Hezak Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Dziękuję; wieczorem zamówię ten samolocik.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.