mammuth Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 http://robotbirds.com/catalog/product_info.php?products_id=1818 :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 I przy okazji jeden z mniejszych. Fajna stronka, znalazłem ją jakiś czas temu. Mają chyba sporo sprzętu "mikro". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 http://robotbirds.com/catalog/product_info.php?products_id=1818 :shock: Na gwiazdkę widziałem je w "Oszołomie"... cenili je na 120 PLN-ów. :? Nawet się zastanawiałem nad zakupem. A tu proszę... Okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalpllc Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 czy ktoś ma zamiar go zamawiać z okolic warszawy ???? i ile kosztuje przesyła ???? bo jestem chętny ale nie wiem czy koszty transportu nie wyjdą o wiele więcej niż samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 http://robotbirds.com/catalog/shipping.php Pewnie wyjdą, ale napisz do nich i zapytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-666 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 czy ktoś ma zamiar go zamawiać z okolic warszawy ???? i ile kosztuje przesyła ???? bo jestem chętny ale nie wiem czy koszty transportu nie wyjdą o wiele więcej niż samolot mogę się podpiąć do zamówienia , ze względu na brak czasu jednak tylko podpiąć a nie organizować , o ile oczywiście koszty wyjdą jakieś ludzkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ja też bym to cacko kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Koszt wysylki 5,50, jest podany, wystarczy sie zalogowac. baxter Edit: Jak doszedłem do PayPala to cena wyszła ok. 62 złote polskie, z dostawą do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Chyba nie myslicie ze to lata? U nas na lotnisku modelarz kupil synkowi (ok. 5lat) model dwusilnikowy z silverita, rekord to z 20s w powietrzu, zasieg aparatury 5m ale zabawy ma duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 U nas na lotnisku modelarz kupil synkowi (ok. 5lat) model dwusilnikowy z silverita, rekord to z 20s Przesada - latalem tym - moze super nie jest ale zasieg spokojnie 10m ma - jak sie czlowiek wprawi to mozna sie niezle "wyszalec" - co prawda - nudzi sie szybko - ale jako zabawka na deszcz i latanie w ogrodzie - super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No jak kto lubi to czemu nie, ale jest to typowa zabawka, podobna do piccoz (moj juz wazy 2x wiecej bo sie kurz zebral) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 opisałem go jakiś czas temu TU nawet lata na dworze, ale trzeba celowac pilotem w model i musi byc absolutne 0 wiatru. Nawet słucha się steru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 A ja mam zupełnie inne wrażenia niż wy... Te modele nie są takie złe, wiadomo, że nie ma się co cudów spodziewać, ale kółka i ósemki, a nawet przy większej wprawie pętle można nim sobie prze domkiem kręcić. Miałem takiego 2,5 roku i codziennie wieczorem wychodziłem nim polatać przy świetle latarni xD Latałem tak po 20 min na pakiecie, jak się uparłem to na dzień z 3 cykle wylatałem. Moim zdaniem fajna zabawa, z tym wiatrem to też przesada, z niewielkim wiatrem też daje sobie rade. W brew pozorom takimi modelami też trzeba się nauczyć latać... Kiedy jujż się dojdzie co i jak, to naprawdę można się odpręzyć wieczorkiem. Miałem 2,5 roku i mi się zużył... teraz na targach mam zamiar sobie kupić nowego i znowu przez następny okres czasu codziennie go katować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-91 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 No i stało się, zamówiłem modelik razem z kilkoma serwami hitec'a. Jak przyjdzie to zobaczymy jak spisuje się model za 30zł :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezak Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 bartek-91, Zastanawiam się nad tym zamówieniem, mam pytanie- który rodzaj (koszt)przesyłki wybrałeś;ja nie bardzo rozumiem "ichni" cennik ( a maturę pisałem z rosyjskiego). A w ogóle to znalazłem coś podobnego w https://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9476&Product_Name=Micro_9g_Cessna_Ready_to_Fly tylko że koszt wysyłki wynosi 15 USD a całość wyniesie 87 PLN :roll: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-91 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Ja wybrałem tą najdroższą opcję z tym że brałem też troche innych gratów a wymiary paczki wynosiły około 40 x 30 x 30 cm. Po zapłaceniu okazało się że muszę jeszcze dopłacić do przesyłki 2,5 GBP. Myślę że biorąc sam ten model można wybrać opcję "Shipping option- Small Box Kits and Materials" za 5 GBP PS. Paczka doszła dzisiaj i ten samolocik faktycznie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezak Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Dziękuję; wieczorem zamówię ten samolocik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.