zuczki Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Cześć nigdzie nie umie znalezc schematu podłaczenia silniczka z regulatorem prosze o pomoc podaje fotke wpiąć to tak jak to leży ??Z góry wielkie dziękuje oto link http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bf8ad4346223245e.html. Na regulatorze jest oznakowanie A,B,C na silniczku nic niema :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam.Środkowy napewno do środkowego a skrajne ... wydaje mi śię że chyba mają być podłączone tak jak na zdjęciu.Jeśli śilnik będzie kręcił w przeciwną stronę to wystarczy przemienić dwa skrajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczki Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam.Środkowy napewno do środkowego a skrajne ... wydaje mi śię że chyba mają być podłączone tak jak na zdjęciu.Jeśli śilnik będzie kręcił w przeciwną stronę to wystarczy przemienić dwa skrajne. Dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Przy tych silnikach można zamieniać dwa dowolne bieguny jeśli trzeba zmienić kierunek wirowania . Kolega dobrze napisał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Za taki temat od razu dawał bym 2 punkty. Ile razy można pytać o to samo ? Szukać sie nie chce ? :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam A dlaczego środkowy pod środkowy. W Juniorze S miałem "na krzyż" podłączone środkowy z którymś skrajnym i wszystko chodziło OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczki Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Za taki temat od razu dawał bym 2 punkty. Ile razy można pytać o to samo ? Szukać sie nie chce ? :crazy: Myslisz ze nie szukałem nie mam na tyle czasu by siedzieć na kompie a bardzo mi na tym zależało.Kolega moderator odpisał na temat a Ty robisz mi nauki przedmałżeńskie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Myslisz ze nie szukałem 6 temat od góry w tym dziale Pytali sie o to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam A dlaczego środkowy pod środkowy. W Juniorze S miałem "na krzyż" podłączone środkowy z którymś skrajnym i wszystko chodziło OK. No ja też właśnie nie wiem Ja to przewody zwykle zaplatam w warkoczyk i nie wiem który jest który. * * tak naprawde to nie zaplatam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.