Skocz do zawartości

Mikro serwa o małej wysokości?

pppd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy znacie może jakieś serwa o możliwie małej wysokości? Zakupiłem niedawno model DLG R-mini i chciałbym w nim zrobić sterowanie typu pull-pull tak jak u poprzedniego właściciela. Niestety wysokość kadłuba jest tak mała, że nie mogę tam upchnąć żadnych serw. Kupiłem specjalnie dwa GWS Pico Std bo miały wysokość < 25mm z orczykiem, jednak nadal za dużo :/ Do sprzedawcy napisałem maila, ale jest na urlopie i nie ma jak odpowiedzieć.. a model chętnie bym już ulotnił.

Jedyne co mi przychodzi do głowy to położyć je w poziomie, na drugiej lince zrobić jakiś naciąg, bo nie chciałbym stosować bowdenów.

Opublikowano
http://www.hobbycity.com/...7&ParentCat=189

zobacz tu - jest i to kilka niższych niż 25mm - ale nie wiem czy nie będą za słabe ....

Niestety nie każde serwo ma diagram z dokładnymi wymiarami, a wysokość często podawana jest dla samego "pudełka" bez mocowania orczyka itd.

Najlepsze bylyby dymondy d-47. Dosc mocne, choc wolne (chyba, ze dajesz je na 2s lipo bezposrednio).
Jeżeli podana wysokość 17,4mm będzie wysokością całkowitą to pewnie wybór padnie właśnie na nie.
Opublikowano

Trochę słabe i przy tej cenie wziąłbym już Dymondy, ale dziękuję za pomoc :)

Kiedyś była baza danych serw i można było sobie wyszukiwać, ale niestety jest już mocno nieaktualna. Można by taki projekt reaktywować, bo przy tej ilości użytkowników nie byłoby to obciążeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.