Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Oto kilka fotek zrobionych z " pokładu " Juniora Graupnera. Fotki nie najlepszej jakości bo robione Flycamone 2. Warta, miejscowość Burzenin i Strumiany... to moje lotnisko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie przesadzaj Krzysiek - nie jest tak żle. Fakt że jakośc, którą prezentuje FCO2 nie jest powalająca, ale szczegóły są widoczne. Waga oraz rozmiary kamerki sa tu napewno atutem. Fajne zdjątka, polataj niżej bedzie ciekawiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zdjęcia świetne , lecz zastanawia mnie czy ta kamerka rzeczywiście ma te 7 mpx . czy też może jest to chwyt marketingowy , bo podobne zdjęcia robię kamerą aparatem od kompa co ma 2 mpx . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Fotki robi w rozdzielczości 1280 x 1024 więc to coś około 1,3 Mpix Skąd ten "pomysł" że FCO2 ma 7 Mpix ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 wydawało mi się że na jednym z z opisów w sklepie były podane te informacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjgajewski Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Fotki robi w rozdzielczości 1280 x 1024 więc to coś około 1,3 Mpix Skąd ten "pomysł" że FCO2 ma 7 Mpix ? Zgadza się! FCO2 ma właśnie 1,3Mpix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keczler Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Świetne są te zdjęcia :shock: Pozdro i więcej takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Fotki są spod skrzyda, a filmy poprzez śmigło znad kabiny - przekładasz kamerę za każdym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Ta kamerka jest dobra pod warunkiem, że nosicielem jest elektryk. Testowałem ją na trenerku spalinie i wyszła totalna porażka. Wibracje silnika powodują, że obraz jest bardzo mocno rozmazany i faluje. Po tym fakcie ponieważ nie latam elektrykami postanowiłem ją sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.