wojo Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 koledzy jak macie, podeślijcie instrukcje obsługi na priva do silnika ZDZ. Konkretnie do ZDZ . 60. Przeszukałem cały internet, a może nie umiem szukać - niestety nic nie znalazłem. I jeszcze do Moki 30 ccm. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 A co cię konkretnie interesuje? Jako takiej ZDZ nie daje instrukcji. Jest tylko ogólny opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Tutaj masz dane do ustawień gaźnika i eksolatacja. http://shop.lindinger.at/pdf/45017.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojo Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Problem jest w tym że silnik odpala ale po minuie pracy wchodzi na typ pracy czterosuwa, po czym gasnie, Podobno jest to problem z ustawieniem gaźnka. za bogata mieszanka. Czyli go zalewa. Czy tak? wojtej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Tak. W sieci jest dużo opisów regulacji gaźnika. Nie szukaj instrukcji do ZDZ tylko opisu regulacji gaźnika do dowolnego silnika modelarskiego z tym typem gaźnika. Jeśli masz rozregulowany gaźnik to wkręć do oporu obie iglice L i H (tylko z czuciem). Odkręć po 2 obroty i od tego ustawienia zacznij regulację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojo Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Dzięki serdeczne za podpowiedzi. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opisałem dokładnie regulację w tym samym dziale : "ZDZ 60-problemy z regulacją" Poszukaj.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.