kwijatkowski Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Z prośbą o krytykę (konstruktywną). Może nie jestem ostatnio w najlepszej formie ale...Nie mam czasu po prostu latac. Latajac srednio 2x na miesiac ciezko dojsc do wyzszgo poziomu... Film dzieki uprzejmosci Tomka Ryszkowskiego (tomekr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwijatkowski Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Widze ze uwag brak-no coz przyjme ze bylo idealnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Podobalo mi sie !!! to jak prawie EG w termice :wink: a tak na powaznie to Dobry jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witam Zapewne takie latanie wymaga dużej synchronizacji ruchów drążków na aparaturze, refleksu i wprawy. Oglądając takie loty bardziej doceniam pilotujących model jak sam lot. Ot, jakoś takie wywijasy mnie nie kręcą i dlatego nadal siedzę w szybowcach. Sam lot całkiem przyzwoity jak na niedoświadczonego pilota. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Potocki Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Bardzo ładnie latasz , sam latam ParkMasterem super maszyna tylko trzeba dobrze latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ot, jakoś takie wywijasy mnie nie kręcą i dlatego nadal siedzę w szybowcach Taaa, coś o tym wiem - mam podobnie, ale moja latorośl ma latek cokwijatkowski i jak patrzy na moje loty to też jakoś dziwnie - za to on (syn) lubi poszaleć - to przychodzi z wiekiem i odchodzi, choć czasem... Widze ze uwag brak-no coz przyjme ze bylo idealnie:P Dla mnie bomba! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.