dargo Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 W dniach 15-16 lipca odbył się wspaniały piknik w Niemczech w miejscowości Lehrte. Dominowały bardzo duże modele nawet do 9 m. rozpiętości, na mnie zrobiły największe wrażenie model Czechów napędzany gwiazdą 800 ccm. Pogoda wymarzona na latanie, słońce i lekki wiaterek. Zachęcam do odwiedzenia Lehrte w przyszłym roku. Fotki umieściłem pod adresem: http://rcdargo.pl/Foto-Album.php?pageType=folder&currDir=./Lehrte_2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Świetna impreza, super fotki! Mustang robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Na fotkach 30 i 31 - wybuch - planowy czy jakiś model przestał istnieć :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargo Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wybuchy jak najbardziej planowane, byłą przeprowadzona symulacja wojny z udziałem ekipy z Francji I Wojna Światowa a następnie piloci pokazali super przedstawienie II Wojny Światowej gdzie brało udział 10 modeli i wybuchy były niesamowite. Co do Mustanga co mamy fotki razem z nim to latająca replika pilotowana przez prawdziwego pilota miłośnika Mustanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klif5 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 No i był tam mój kolega . Latał i dostał nawet nagrodę ,jego model jest na jednym zdjęciu. Bywalcy zawodów makiet nie powinni mieć problemu z rozpoznaniem modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Czy chodzi o model obok którego siedzi blondyna - laleczka w bikini? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klif5 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargo Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Prawda Grzegorz pokazał przepiękny model i kunszt pilotażu, aż miło było popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Na stronie Piotrka Piechowskiego jest świetna fotorelacja http://piotrp.de/web/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.