maciej1977 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Witam Mam aparaturę Flash5x i model Twinstar z dorobionymi klapami , moje pytanie jak to nalepiej rozwiązać jeśli chodzi o programowanie i połączenie . Nie mam niestety instrukcji do tej aparatury . Dziękuję za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Nie mam niestety instrukcji do tej aparatury . http://www.larsd.republika.pl/flash5x.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej1977 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 o bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Lotki na kablu Y i klapy na kablu Y - na 5 kanałach nic wiecej nie zyskasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 klapy na kablu Y I musisz pamietac że w takim rozwiązaniu serwa muszą orczykami "patrzeć" w tą samą stromę - inaczej bedą wychylać sie róznicowo jak lotki na Y kablu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej1977 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Lotki na kablu Y i klapy na kablu Y - na 5 kanałach nic wiecej nie zyskasz. rozumiem że przy takim połaczeniu korektę sterem wysokości trzeba robić ręcznie ? Jeszcze pytanie o wychylenie klap - ile je wychylić i kiedy klapy w dół to wysokość ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Jeszcze pytanie o wychylenie klap - ile je wychylić i kiedy klapy w dół to wysokość ?? w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej1977 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Pytanko techniczne : Klapy w moim TS są zamontowane na zawiasach takich nylonowych ale nie bardzo podoba mi się ich praca czy mogę zawiasy nylonowe zastąpić specjalną taśmą do robienia zawiasów samoprzylepną ? czy to wytrzyma ? kiedyś miałem model o wadze ok 900 g i w nim lotki i wysokość pracowały na takiej taśmie a Twinstar ma prawie 1,5kg ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 spoko luzik,wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.