Piotrek_G Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Gdzie można ustawić sposób rzucania cienia przez model. Co prawda do latania jest to zbędne, ale trochę mnie to denerwuje. Oto przykład: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zmień kartę graficzną. To ona tak robi, nie program. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Tak myślałem, bo grafikę mam zintegrowaną, więc wiadomo że niewiele można z niej wyciągnąć. Sprawdzę na drugim komputerze. Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 ściągnij sterowniki od grafiki najnowsze, u mnie afpd śmiga bezproblemowo na starym radeonie 9000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Kwasiu, Na Radeonie tak, zintegrowany zapewne SiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold Lizard Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Moze pan "podkrecic" ta karte jesli sie da. Najczesciej przez program dopasowany do plyty kupnej. Troche to da i moze odtworzy upragnione cienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jager Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Kup GF 9800GT wtedy zobaczysz co ten symulator oferuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 jager, Jak już ta karta to i lepszy procek by się przydał. Wystarczy wrzucić GF 8800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 wcale tak dużo nie oferuje, patrząc na ten zrzut ekranu z pierwszego posta, to tylko cienia brakuje, który też słabo wygląda gdy samolot jest dalej od nas (FSAA by polepszyło trochę jakość, ale aerofly chyba tego nie oferuje?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Kup GF 9800GT wtedy zobaczysz co ten symulator oferuje Po: 1. Po co odkopywałeś stary temat niepotrzebnym postem który tu nic nie wnosi. 2. Teraz to nie jest jakaś super karta graficzna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.