Stoko90 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Czy ktoś z kolegów modelarzy posiada polską instrukcję do ładowarki Turnigy Accucel-6 , właśnie ją otrzymałem a nie mam instrukcji . Proszę podesłać na maila maciejek90@onet.eu z góry dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Stoko90, mam do e-station BC6, to jest to samo, słać? PS Wysłałem, bo przez najbliższe 24h nie będę miał dostępu do komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojler Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Stoko90, mam do e-station BC6, to jest to samo, słać? PS Wysłałem, bo przez najbliższe 24h nie będę miał dostępu do komputera. Witam Ja też bym prosił o tą instrukcje na maila cyrano5@poczta.onet.pl Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Już to było na forum, leży tu: ftp://153.19.156.122/FTProot/modelarnia/ladowarka/e_station_bc6_polska_wersja_instrukcji.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof21 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Niestety nie da sie pobrać czy może ktos mnie wspomóc i podesłac na e-mail Stasiostasicki@o2.pl lub na priva Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Instrukcja poszła na maila . Pozdrawiam Krzysiek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Ja też ma u siebie na pulpicie jak coś to prosze podać maila od razu wyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Poproszę o instrukcję PL do ładowarki Accucel6....mail:merlinos1@op.pl dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 No i mi się przyda bartek_luczak@wp.pl bądź barlu69@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Kilka postów wyżej jest instrukcja, wystarczy ją otworzyć i zapisać (kliknąć na dyskietkę). :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Formica Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Czy ktoś z kolegów modelarzy posiada i mógłby mi przesłać polską instrukcję do ładowarki Turnigy Accucel-6. mr.formica@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Ja tez poproszę o instrukcję PL do ładowarki Accucel6....mail: jalenko@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 JEST KILKA POSTÓW WYŻEJ! Czy nie chce wam się przewinąć kursorem ? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Formica Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Tam jest jakaś instrukcja do aparatury e-STATION BC-6 Dual Power a nie do accucell 6, chyba że nie widzę czegoś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Nie widzisz. mam do e-station BC6, to jest to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 sorry, sciagnalem, przeczytalem Ładowarka e-STATION BC-6 DUAL POWER i to mnie zmylilo :oops: . nie doczytalem postu karlem-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.