kefir Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Jak w temacie zmieniliśmy dzisiaj miejsce latania i powiem wam że se trochę poszalałem (nadal nie mogę się przyzwyczaić do aparatury ) Wiatr był tak silny że czasami nie szło sterować no ale tym większa była frajda Zakłócenia w obrazie to chyba od lini wysokiego napięcia no i wszystko na jednym pakiecie Na końcu postanowiłem polecieć na stare miejsce latania oddalone o jakieś 780m Spadłem podczas podchodzenia do lądowania odcięło zasięg RC na jakiś 5m nad ziemią Trochę drzewa mi przesłaniały a antenka była standardowa 1m Film http://vimeo.com/6233336 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jak w temacie zmieniliśmy dzisiaj miejsce latania i powiem wam że se trochę poszalałem (nadal nie mogę się przyzwyczaić do aparatury ) Wiatr był tak silny że czasami nie szło sterować no ale tym większa była frajda Zakłócenia w obrazie to chyba od lini wysokiego napięcia no i wszystko na jednym pakiecie Na końcu postanowiłem polecieć na stare miejsce latania oddalone o jakieś 780m Spadłem podczas podchodzenia do lądowania odcięło zasięg RC na jakiś 5m nad ziemią Trochę drzewa mi przesłaniały a antenka była standardowa 1m Obrazek Spoko ale jaki to ma związek z filmami ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Przepraszam nie wkleiłem linka już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.