kefir Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Jak w temacie zmieniliśmy dzisiaj miejsce latania i powiem wam że se trochę poszalałem (nadal nie mogę się przyzwyczaić do aparatury ) Wiatr był tak silny że czasami nie szło sterować no ale tym większa była frajda Zakłócenia w obrazie to chyba od lini wysokiego napięcia no i wszystko na jednym pakiecie Na końcu postanowiłem polecieć na stare miejsce latania oddalone o jakieś 780m Spadłem podczas podchodzenia do lądowania odcięło zasięg RC na jakiś 5m nad ziemią Trochę drzewa mi przesłaniały a antenka była standardowa 1m Film http://vimeo.com/6233336
KaliN Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Jak w temacie zmieniliśmy dzisiaj miejsce latania i powiem wam że se trochę poszalałem (nadal nie mogę się przyzwyczaić do aparatury ) Wiatr był tak silny że czasami nie szło sterować no ale tym większa była frajda Zakłócenia w obrazie to chyba od lini wysokiego napięcia no i wszystko na jednym pakiecie Na końcu postanowiłem polecieć na stare miejsce latania oddalone o jakieś 780m Spadłem podczas podchodzenia do lądowania odcięło zasięg RC na jakiś 5m nad ziemią Trochę drzewa mi przesłaniały a antenka była standardowa 1m Obrazek Spoko ale jaki to ma związek z filmami ??
kefir Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Przepraszam nie wkleiłem linka już poprawione
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.