kefir Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Jak w temacie zmieniliśmy dzisiaj miejsce latania i powiem wam że se trochę poszalałem (nadal nie mogę się przyzwyczaić do aparatury ) Wiatr był tak silny że czasami nie szło sterować no ale tym większa była frajda Zakłócenia w obrazie to chyba od lini wysokiego napięcia no i wszystko na jednym pakiecie Na końcu postanowiłem polecieć na stare miejsce latania oddalone o jakieś 780m Spadłem podczas podchodzenia do lądowania odcięło zasięg RC na jakiś 5m nad ziemią Trochę drzewa mi przesłaniały a antenka była standardowa 1m Film http://vimeo.com/6233336
KaliN Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jak w temacie zmieniliśmy dzisiaj miejsce latania i powiem wam że se trochę poszalałem (nadal nie mogę się przyzwyczaić do aparatury ) Wiatr był tak silny że czasami nie szło sterować no ale tym większa była frajda Zakłócenia w obrazie to chyba od lini wysokiego napięcia no i wszystko na jednym pakiecie Na końcu postanowiłem polecieć na stare miejsce latania oddalone o jakieś 780m Spadłem podczas podchodzenia do lądowania odcięło zasięg RC na jakiś 5m nad ziemią Trochę drzewa mi przesłaniały a antenka była standardowa 1m Obrazek Spoko ale jaki to ma związek z filmami ??
kefir Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Przepraszam nie wkleiłem linka już poprawione
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.