pacek Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Panowie i po co te kłótnie, o to kto komu. Napój przygotowany :mrgreen: Tak więc te taśmy to przecież ja będę zdejmował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 hehe ten trunek to chyba element strategii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 hehe ten trunek to chyba element strategii! Przeciwnika trzeba zmiękczyć. ;D A wracając do mojego MVVS-a to po przegapieniu aukcji na allegro na OS-a 40LA chyba do niego wrócę dziś i spróbuję go porozkręcać zgodnie z instrukcją Janka. A jak wam trochę części zostanie po tych waszych walkach to ja chętnie pozbieram. Może komuś się oderwie całkiem sprawny gaźnik albo tłumik ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.