Skocz do zawartości

super air-black horse

kwi@tek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje pomocy od ludzi którzy posiadają tyn model jaki silnik jakie śmigło i gdzie środek ciężkości bo producent jak podał to poleciałem tylko raz i odbudowa w toku pozdrawiam Marcin

Opublikowano

U mnie jest OS 46FX (moglby byc wiekszy - nie wisi na smigle) dalem wiekszy zbiornik paliwa, smiglo 11x6 a SC jest w miejscu dzwigara.

Opublikowano

to mój jest jakiś inny środek ciężkości dobry silnik os 46 śmigło co prawda 10 razy 6 ale apc a samolot po starcie leciał jakbym pchał sznurek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Opublikowano

10x6 do tego osa46 to za mało jest.Ja latam na 12x5 i 13x4.12 by latał szybciej, 13 by więcej powietrza pchał pod skrzydła.

Opublikowano

jak popatrzysz na skrzydlo od dolu to zobaczysz pod swiatlo dzwigar. mozesz ustawic nawet 1cm za dzwigarem. Moze twoj silnik nie wkreca sie na wysokie obroty? Spokojnie poleci na takim zestawie jak masz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.