Łukasz1 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Czy ktoś ma taki silnik. Potrzebowałbym opinii o nim i trochę pomiarów. Jak on spisywałby się na 2s ze śmigłem 10x8 lub 3s i 9x5 ( jakiego ciągu i prędkości można się spodziewać ). Czy ktoś dysponuje Motocalc'kiem lub innym softem do obliczeń parametrów napędu i mógłby mi pomóc, albo ma własne doświadczenia z tym silnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okraglaczek Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Ja mam taki silniczek, uzywam go z smiglem GWS HD 9x5 prad max w granicach 30A Pionowo ciagnie az milo...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam Pionowo ciagnie az milo......Okrąglaczek, a nie bujasz trochę :wink: Cessnę o rozpiętości 1600mm, Katanę z 1,5 metrowym skrzydłem czy szybowca 3 metrowego? Jaki model, jaka jest jego konstrukcja i waga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okraglaczek Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Nie bujam! Model Extra VA-330 firmy VA-models rozpietosc 1020mm waga teraz cos ponad 750 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.