krzysiek-666 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 krótko tu byłem i czas się pożegnać jakoś latanie mnie totalnie nie zainteresowało - za dużo wymaga przestrzeni, czasu na dojazd itd pozostaję przy samochodach pewnie odświeżę kiedyś moje ogłoszenie o sprzedaży focusa i na tym kończę działalność na forum :jupi:
MiQ27 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 No cóż, bywa i tak. Szerokiej drogi w tych Twoich samochodach. PS. Było się zainteresować małym helikopterem - lata się po pokoju
krzysiek-666 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 No cóż, bywa i tak. Szerokiej drogi w tych Twoich samochodach. PS. Było się zainteresować małym helikopterem - lata się po pokoju dzięki helikami też się bawiłem - pożyczonymi - i to całkiem nie to co lubię :cry:
EnzO_CK Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Każdy lubi co innego. Może w tych samochodach pójdzie ci lepjej niż w powietrzu. Powodzenia
krzysiek-666 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Każdy lubi co innego. Może w tych samochodach pójdzie ci lepjej niż w powietrzu. Powodzenia samochody to mnie trochę kręcą od paru lat chciałem spróbować polatać i za dużo roboty z tym - a to wieje , a to za mało czasu żeby pojechać ......... samochód wyciągam na okoliczne pola , albo na ulicę i skaczę po policjantach śpiących :rotfl:
EnzO_CK Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 chciałem spróbować polatać i za dużo roboty z tym - a to wieje Troche wprawy i wiatry ci nie straszne. samochód wyciągam na okoliczne pola , albo na ulicę i skaczę po policjantach śpiącychNo tak. Leżących sie dobija xD W Kielcach we wrześniu co rok są rozgrywane zawody na Placu Wolności. Uczestniczysz w nich czy może uczestniczyłeś??
Paweł R Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Nie musisz się z nami rozstawa przecież na forum jest dział o autkach :wink:
krzysiek-666 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Uczestniczysz w nich czy może uczestniczyłeś?? bawię się wyłącznie amatorsko - na zawody czasem w warszawce podejdę z dzieciakami popatrzeć
Ybami Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Offtop: Ile chcesz za optica ? Właśnie zaglądaj czasem na forum bo przeciez jest o autkach dzial.
utopia Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 jakie pożegnanie? modelarstwo to wspólne hobby nie ważne czy lata jeździ czy ryje pod ziemią :wink: wrócisz..... zobaczysz wiem po sobie
Osa Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ja napiszę tak. Latam, pływam i jeżdżę modelami RC o ile czas na to pozwoli. Nie widzę powodu żeby rezygnować z jednego rodzaju modelarstwa na rzecz drugiego. Do hobby jeszcze zaliczam: -grafikę komputerową -gitarę -akwarystykę -wędkarstwo - no i od paru lat (10) dom i działkę. Mieszkam w bloku ale codziennie jestem na działce. Na wszystko nie starcza czasu ale jakoś daję radę. Jak wieje to jeżdżę takim sobie samochodzikiem który kupiłem za kilkanaście złotych w modelarni.pl (dokładnie 15) włozyłem serwo HS-311 i pakiet z samolotu. Osiągów to nie ma żadnych ale cieszy tak czy inaczej. Jak jadę na rybki zabieram łódeczkę, nie bierze? To nic popływamy sobie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.