krzysiek-666 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 krótko tu byłem i czas się pożegnać jakoś latanie mnie totalnie nie zainteresowało - za dużo wymaga przestrzeni, czasu na dojazd itd pozostaję przy samochodach pewnie odświeżę kiedyś moje ogłoszenie o sprzedaży focusa i na tym kończę działalność na forum :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 No cóż, bywa i tak. Szerokiej drogi w tych Twoich samochodach. PS. Było się zainteresować małym helikopterem - lata się po pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-666 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 No cóż, bywa i tak. Szerokiej drogi w tych Twoich samochodach. PS. Było się zainteresować małym helikopterem - lata się po pokoju dzięki helikami też się bawiłem - pożyczonymi - i to całkiem nie to co lubię :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Każdy lubi co innego. Może w tych samochodach pójdzie ci lepjej niż w powietrzu. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-666 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Każdy lubi co innego. Może w tych samochodach pójdzie ci lepjej niż w powietrzu. Powodzenia samochody to mnie trochę kręcą od paru lat chciałem spróbować polatać i za dużo roboty z tym - a to wieje , a to za mało czasu żeby pojechać ......... samochód wyciągam na okoliczne pola , albo na ulicę i skaczę po policjantach śpiących :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 chciałem spróbować polatać i za dużo roboty z tym - a to wieje Troche wprawy i wiatry ci nie straszne. samochód wyciągam na okoliczne pola , albo na ulicę i skaczę po policjantach śpiącychNo tak. Leżących sie dobija xD W Kielcach we wrześniu co rok są rozgrywane zawody na Placu Wolności. Uczestniczysz w nich czy może uczestniczyłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Nie musisz się z nami rozstawa przecież na forum jest dział o autkach :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek-666 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Uczestniczysz w nich czy może uczestniczyłeś?? bawię się wyłącznie amatorsko - na zawody czasem w warszawce podejdę z dzieciakami popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Offtop: Ile chcesz za optica ? Właśnie zaglądaj czasem na forum bo przeciez jest o autkach dzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 jakie pożegnanie? modelarstwo to wspólne hobby nie ważne czy lata jeździ czy ryje pod ziemią :wink: wrócisz..... zobaczysz wiem po sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ja napiszę tak. Latam, pływam i jeżdżę modelami RC o ile czas na to pozwoli. Nie widzę powodu żeby rezygnować z jednego rodzaju modelarstwa na rzecz drugiego. Do hobby jeszcze zaliczam: -grafikę komputerową -gitarę -akwarystykę -wędkarstwo - no i od paru lat (10) dom i działkę. Mieszkam w bloku ale codziennie jestem na działce. Na wszystko nie starcza czasu ale jakoś daję radę. Jak wieje to jeżdżę takim sobie samochodzikiem który kupiłem za kilkanaście złotych w modelarni.pl (dokładnie 15) włozyłem serwo HS-311 i pakiet z samolotu. Osiągów to nie ma żadnych ale cieszy tak czy inaczej. Jak jadę na rybki zabieram łódeczkę, nie bierze? To nic popływamy sobie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.