throd Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Witam drodzy koledzy. Na forum jestem nowy i idac za rada kolegi MareX postanowilem przedstawic sie nieco blizej w tym dziale. Moje prawdziwe imie to Piotr i mieszkam w Pile. Moje doswiadczenie w modelarstwie lotniczym RC jest nieznaczne, raczej wieksze w budowaniu niz w lataniu. W drewnie kombinowalem cos zawsze, okrety, statki, samoloty, szybowce itp. Co sie zas tyczy latania to kiedys odrobine modele na uwiezi, proste modele jednoczynnosciowe (na starym rodzieckim nadajniku nieproporcjonalnym rum) i obecnie troche elektryki (piper cub na silnik klasy 300 sterowany kierunkiem i wysokoscia). Tego latat mam zamiar zadebiutowac w spalinie (mam juz przygotowanego ladnego trenera jak porobie mu pare fotek to pokaze na forum). No i w chwili obecnej buduje model mysliwca Pup ktorego fotki mam zamiar zamieszczec w dziale o modelach spalinowych. Tak przy okazji jak znacie ludzi latajacych modelami w mojej okolicy to prosze o podanie w miare mozliwosci kontaktow. A i mam jeszcze jedna prosbe jakby ktos mogl mi pomoc w przygotowaniu i zamieszceniu tego malego zdjecia ktore kazdy ma z boku przy swoich postach to z gory dziekuje bardzo. Ok to tyle slowem przywitania i przedstawienia sie. Wesolych swiat dla wszystkich lotnikow z forum. Piotr Bienias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Cześć Piotrze. Witaj na naszym forum! A zdjęcie (awart) wyślij do kolegi Qpy(admina). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 A więc jeszcze raz serdecznie witam Piotrze, już we właściwym miejscu. Na imię mi Marek i tak się tutaj wszyscy do mnie zwracają. Marex to taka zbitka imienia z nazwiskiem i tak mi ten nick jakoś :wink: przypasował. Jak throd Tobie. Ponawiam życzenia na znalezienie odrobiny czasu na lekturę różnych mądrych rad i opisów zamieszczonych tutaj przez Kolegów, którzy na modelowaniu dosłownie "zęby zjedli". Jest co czytać, możesz mi wierzyć. Także życzę wesołych świąt i miłej lektury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 witaj z Pily jest kolega DJdit, ale cos go ostatnio nie widac, chyba jest za granica Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Witaj Avatarek podeślij na panjaqb@WYWALTOgmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.